Hayat Arkadaşını Bulduğu Diyarbakır'da Şehit Düştü - Son Dakika
Güncel

Hayat Arkadaşını Bulduğu Diyarbakır'da Şehit Düştü

Hayat Arkadaşını Bulduğu Diyarbakır\'da Şehit Düştü

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'ndeki operasyonda PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Birkan Gündüz'ün, 17 Kasım'da nişanlandığı ortaya çıktı.

22.12.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'ndeki operasyonda PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Birkan Gündüz'ün, 17 Kasım'da nişanlandığı ortaya çıktı. İ

lk görev yeri olan Diyarbakır'da tanışıp aşık olup nişanlandığı Rukiye Orman'la el ele çektirdiği fotoğrafı Facebook hesabından paylaşan Birkan Gündüz'ün, duygularını "Ayırmasın Allah'ım tüm sevenleri. Ben sana, sen bana aşığız, aşık. Hem mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter" ifadeleriyle dile getirdiği belirtildi.

HAYAT ARKADAŞINI DİYARBAKIR'DA BULDU

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi'ne bağlı Bayhasan Köyü nüfusuna kayıtlı olan 25 yaşındaki uzman çavuş Birkan Gündüz, yaklaşık 5 ay önce ilk görev yeri olan Diyarbakır'a tayin oldu. İki erkek ve bir kız kardeşi bulunan Birkan Gündüz, Diyarbakır'da tanışıp aşık olduğu Diyarbakırlı Rukiye Orman'la 17 Kasım'da nişanlanarak evliliğe ilk adımını attı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında 14 Aralık'ta, nişanlısıyla Diyarbakır'da el ele çekilen bir fotoğrafını paylaşan Birkan Gündüz, "Ayırmasın Allah'ım tüm sevenleri. Ben sana, sen bana aşığız, aşık. Hem mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter" notunu da yazdı. Gündüz'ün nişan fotoğraflarından birinin altına yazdığı, "Gözlerin diyorum sevgili. Düşman toprakları gibiydi. Ne zaman baksam vuruluyordum" sözleri de dikkat çekti.

Birkan Gündüz'ün cenazesi, Şebinkarahisar Hüseyin Hüsnü Tekışık Camii'nde yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayhasan Köyü Elmaağaç Mahallesi'nde toprağa verilecek. - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayat Arkadaşını Bulduğu Diyarbakır'da Şehit Düştü - Son Dakika


Advertisement