Hande Ataizi: Erdoğan'ın Diktatör Tavrı Doğru Olabilir - Son Dakika
Magazin

Hande Ataizi: Erdoğan'ın Diktatör Tavrı Doğru Olabilir

Hande Ataizi: Erdoğan\'ın Diktatör Tavrı Doğru Olabilir

Hande Ataizi Başbakan için, "Evet üslubu sert geliyor ama Türkiye'nin nabzını iyi bilen biri olarak belki de Erdoğan'ın bu diktatör tavrı doğru olabilir." dedi.

28.07.2014 17:12  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet gazetesinden Onur Baştürk’e konuşan Hande Ataizi, hamileliği ve yeni sezondaki projelerini anlattı. Ataizi'nin 28 Temmuz 2014'te yayınlanan söyleşisinde en yankı uyandıran kısım, "Erdoğan'ın diktatör tavrı doğru olabilir." oldu.

"ERDOĞAN'IN DİKTATÖR TAVRI DOĞRU OLABİLİR"

Onur Baştürk: Ülkenin gidişatı üzerine konuşmazsak olmaz. Muhafazakârlık hakkında ne düşünüyorsun?

Hande Ataizi: Muhafazakârlık aslında çok kötü bir kelime değil. İki tarafın da kendine bakması, yumuşaması gerekiyor. Bir yandan uyuşturucu kullanım yaşı 13’e filan indi. Yeni jenerasyon sadece içkiden ibaret. Bu iyi bir şey değil. Öte yandan o kadar muhafazakârlaşmak da iyi değil.

O.B: Peki Başbakan Erdoğan’ın üslubunu nasıl buluyorsun?

H.A: Politikayla çok haşır neşir biri değilim. Vatandaş olarak ne kadar ilgilenmem gerekiyorsa o kadar ilgileniyorum. Evet, üslubu sert geliyor ama Türkiye’nin nabzını iyi bilen biri olarak belki de Erdoğan’ın bu diktatör tavrı doğru olabilir. Çünkü hepimiz koşullanmış bir eğitimden geliyoruz. Birçok insan komut almaya alışık. “Şunu yap, bunu getir” gibi şeylerden anlıyor. Eğitimsiz insan da çok fazla. Sonuçta Türkiye’yi yönetmek o kadar kolay bir şey değil. Düşün, ben şu anda evin içini yaptırıyorum, üç tane ustayla baş edemedim.

"SAMİMİ OLMAYAN HER ŞEY GÖZE BATIYOR"

O.B: Vizyon toplantısına giden ünlüler çok eleştirildi. Ünlüler sence politik görüşünü açık açık söylemeli mi yoksa Türkiye’de buna alışık değil miyiz?

H.A: Samimi olmayan her şey göze batıyor. Erdoğan’ın yanına duruşunla, tavrınla yakışırsan kimse sana laf etmez. Ama demek ki insanlar eğreti bulmuş. Oradaki ünlüleri samimiyet derecesini ölçebilecek kadar tanımıyorum. Mesela Bülent Ersoy’un kafasından geçenleri bilemem. Umuyorum ki samimidir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hande Ataizi: Erdoğan'ın Diktatör Tavrı Doğru Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 1453 kartalları: DÜNYAYA BİR DAHİ (RECEP TAYYIP ERDOĞAN ) GELDİGİNDE ŞU IŞARETTEN BİLİRSİNİZ. . . . . BÜTÜN AHMAKLAR ONA KARŞI BİRLEŞMİŞSE 46 54 Yanıtla
  • varsa: VARSA YOKSA ERDOĞAN . . . :))) 49 42 Yanıtla
  • Rodrigez zaza musa: Hayyy ağzını öpmüyeyim . . . Nihayet yarım yamalak olsada ötmeye başladı. . . 17 33 Yanıtla
  • OLABİLİR;: O UZUN ADAM senin gibi yapmadı (tuvalet penceresinden kaçmak yeriine ADAM gibi durmaya devam ediyor. Verin bana ÖZAL ilaçlarını Anında yorumlar bitsin. . . . 1 14 Yanıtla
  • 72: Hande ataizi kimki başbakan hakında yorum yapabiliyor 5 5 Yanıtla
    hakan yakın: ülkenin her vatandaşı kendini yöneten iktidar hakkında yorum yapabilir. kazmısın nesin. sen bu kibirinle başbakana ne gözü ile bakıyorsun acaba? 0 0

Advertisement