Halk Eğitim Merkezine 250 Usta Öğretici Alınacak - Son Dakika
Yerel

Halk Eğitim Merkezine 250 Usta Öğretici Alınacak

Halk Eğitim Merkezine 250 Usta Öğretici Alınacak

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Okur, yeni eğitim öğretim döneminde düzenlenecek mesleki kurslarda görevlendirilmek üzere sertifika sahibi yaklaşık 250 usta öğretici alacaklarını bildirdi.

20.08.2014 15:58

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Okur, yeni eğitim öğretim döneminde düzenlenecek mesleki kurslarda görevlendirilmek üzere sertifika sahibi yaklaşık 250 usta öğretici alacaklarını bildirdi.

Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda düzenleyecekleri kurslarda usta öğreticilerin görevlendirileceğini belirtti.

Görevlendirmelerinin Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğine göre yapılacağını belirten Okur, başvuruların 18 Eylül'e kadar şahsen yapılması gerektiğini söyledi.

Okur, ilçenin turizm, ticaret ve tarım merkezi olması nedeniyle halk eğitiminin önemli olduğunu ifade ederek, "İnsanlarımızın birbiriyle kaynaşarak sosyalleşmelerini, el becerilerini ve yeteneklerini geliştirerek meslek sahibi olmalarını, aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarını amaçlamaktayız. Bu kapsamda açacağımız kurslara alınacak olan usta öğreticilerin en kısa zamanda müdürlüğümüze başvurmalarını beklemekteyiz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halk Eğitim Merkezine 250 Usta Öğretici Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement