Göktepe Halkından Başkan Dişli'ye Türk Kahvesi İkramı - Son Dakika
Yerel

Göktepe Halkından Başkan Dişli'ye Türk Kahvesi İkramı

Göktepe Halkından Başkan Dişli\'ye Türk Kahvesi İkramı

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'la birlikte Göktepe Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

03.08.2015 11:50  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'la birlikte Göktepe Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Dişli'ye yakın ilgi gösteren mahalle halkı Dişli'ye, Türk Kahvesi ikramında bulundu.

Adapazarı Belediyesi'nin bu yıl ilk etapta planladığı asfalt çalışmaları Göktepe Mahallesi ile devam ediyor. Göktepe Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Dişli'ye mahalle halkı tarafından kahve ve karpuz ikramı yapıldı. Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Dişli'ye teşekkür eden Göktepe Mahallesi Muhtarı Bayram Demirci, Dişli'nin bu güne kadar hiçbir taleplerini geri çevirmediğini söyledi. Demirci, "Başkanımız bu güne kadar ilettiğimiz her talebimizi yerine getirdi. Mahallemizde daha önce de kilitli parke çalışması yapılmasını istemiştik. Başkanımız bu isteğimizi de kısa sürede gerçekleştirdi. Bu yıl da asfaltımız yapılıyor. Başkanımızın gayretleriyle asfaltsız sokağımız kalmayacak" dedi. Asfalt çalışmaları sonrasında kahvehane ziyaretinde bulunan Başkan Dişli, mahalle halkıyla sohbet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göktepe Halkından Başkan Dişli'ye Türk Kahvesi İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement