Gökçek ile YSK Başkanı'nın Samimi Sohbeti Dikkat Çekti - Son Dakika
Güncel

Gökçek ile YSK Başkanı'nın Samimi Sohbeti Dikkat Çekti

Gökçek ile YSK Başkanı\'nın Samimi Sohbeti Dikkat Çekti

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'te düzenlediği ikinci törende Melik Gökçek ile YSK Başkanı Sadi Güven'in samimi sohbeti dikkat çekti.

23.04.2014 17:15  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla kutlamaları kabul etti. Çok fazla katılımın olmadığı kutlama törenlerine katılımcılar tören saatinden neredeyse 5 dakika önce geldi. Törenin en dikkat çeken anı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melik Gökçek ile Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'in samimi sohbeti dikkat çekti. Gökçek ile Güven'in sohbetleri CHP kanadını çok kızdıracak. 

GÖKÇEK İLE YSK BAŞKANI'NIN SAMİMİ SOHBETİ

Törene katılanlar arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile YSK Başkanı Sadi Güven çıkışta bir süre sohbet etti. Gökçek ile Güven'in samimi sohbetleri dikkat çekerken bir ara aralarında şakalaştıkları gözlendi.

TÖRENE İLK BAHÇELİ KATILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla Meclis'teki ikinci tören yapıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek kutlamaları kabul etti. Törene ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli gelirken, Kuvvet Komutanları da Meclis'e birlikte giriş yaptı. Törene katılanlar neredeyse kutlamalardan 5 dakika önce geldi. İki yıldır Meclis'te basın mensupları bekleme salonuna alınmadığı için, sohbetler ve bekleme anı izlenemedi.

ERDOĞAN'A KURMAYLARI EŞLİK ETTİ

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tören saatinden 5 dakika önce Başbakan Erdoğan ile birlikte tören salonuna eş zamanlı geldi. Başbakan'a tören salonuna gelirken, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekilleri Ahmet Aydın ile Belma Satır eşlik etti.

PROKOL DE TÖRENDE YERİNİ ALDI

Törene Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i, yurt dışında olması nedeniyle vekaleten Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar temsil etti. Meclis'e Kuvvet Komutanları birlikte giriş yaptı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, YSK Başkanı Sadi Güven, siyasi parti liderleri ve Kuvvet Komutanlarından daha erken tören alanına geldi.

BAŞBAKAN ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Başbakan Erdoğan törenden ayrılırken, Meclis'te görev yapan polislerin kızları ile sohbet etti. Erdoğan, Çankaya Üniversitesinde basketbol oynayan 13 yaşındaki Aysude Tekin Yıldız ve 7 yaşındaki kardeşine satranç takımı hediye etti, fotoğraf çektirdi. Erdoğan kardeşlerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gökçek ile YSK Başkanı'nın Samimi Sohbeti Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • recep: yalandaroğlu ile küçükelci kanka olmuşlardı buna ne demeli 13 7 Yanıtla
  • vicdan: şunu bunu bilmem ama ankarayı chp nin aldığını iyi biliyorum ama vermediler cesaretleri varsa seçimi tekrarlarlar meliğ gökçek seçimi kazandığını sanmasın orasını mansur bey kazandı cumhuriyet tarihinin en karanlık seçimi oldu basbakan oğlu ile çaldıkları paranın hesabını vermemek için kendini güclü gösteriyo asıl oy oranı yüzde 35 dir yaklaşık on puan çalınmış oylardır 10 7 Yanıtla
  • özcan güney: samimi olacaklar tabi.Garısı İ.gökçek in danışmanı.Gelsin mangırlar. 12 5 Yanıtla
  • Kurt: Herşeye bir kulbunuz var Recep efendi fakat nereye kadar hepberaber göreceğiz.. 9 7 Yanıtla
  • deniz: Ne kadar fesat kötü yorumlar yapılıyor.Halkın seçimine saygı duyun biraz.Başkanımız seni çok seviyoruz çok başarılı olduğun için çook kıskanıyorlar.Çatlasınlar........MELİH BAŞKANIM ANKARA NIN GURURUSUN 3 8 Yanıtla

Advertisement