Giresun'da Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Kar Yağışı

Giresun\'da Kar Yağışı

Giresun’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 435 köy yolu ulaşıma kapanıp eğitime ara verilirken, kar yağışının oluşturduğu güzel manzaralarda objektiflere yansıdı.

08.01.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 435 köy yolu ulaşıma kapanıp eğitime ara verilirken, kar yağışının oluşturduğu güzel manzaralarda objektiflere yansıdı.

Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Önceki gece başlayan ve yer yer etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde bulunan 550 köyden, il merkezinde 50, Alucra'da 20, Bulancak'ta 57, Çamoluk'ta 16, Çanakçı'da 13, Dereli'de 29, Doğankent'te 8, Espiye'de 27, Eynesil'de 11, Görele'de 54, Güce'de 15, Keşap'ta 42, Piraziz'de 18, Şebinkarahisar'da 14, Tirebolu'da 42 ve Yağlıdere'de 19 köy yolu olmak üzere toplam 435 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı 63 ekibin tamamı kar mücadelesi çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

Giresun Valiliği'den yapılan açıklamada ise Giresun il ve ilçelerinde okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile lise ve dengi okullar eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement