Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Giresun Milletvekili adayı Süleyman Tekbaş, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

17.05.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Giresun Milletvekili adayı Süleyman Tekbaş, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Tekbaş, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

Türkiye'nin sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Tekbaş,"Vatandaşlarımızın biriken sorunlarını çözmek ancak Milli İttifak iktidarı ile olur. Açıklamış olduğumuz seçim beyannamesi bunun en büyük kanıtı ve daha önce iktidarda iken yapmış olduğumuz uygulamalar da en büyük referansımızdır. Ayağı yere basan, sağlam, tutarlı, akılcı ve yapılabilirliği kanıtlanmış seçim beyannamemiz diğer partilerin açıklamış olduklarından tamamen farklıdır" dedi.

Süleyman Tekbaş, iktidara gelmeleri durumunda TBMM'nin işlerliğini artırıcı uygulamalara imza atacaklarını kaydederek, "Meclis çalışma sistemine iktidara geldiğimiz gün el atıyoruz. Meclisi sağlıklı bir şekilde çalıştırmak için bir takım düzenlemeler yapacağız. Bunlardan en önemlisi de meclis çalışmasına gelmeyen, oturuma katılmayan milletvekillerinin o günkü yevmiyesini kesip, kesilen yevmiyeyi hazineye aktaracağız. Böylece meclisin her gün düzenli olarak çalışması ve işlerlik kazanması sağlanacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement