Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Türker Yörükçüoğlu, AK Parti Kırklareli milletvekili aday adaylığını açıkladı.

17.02.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Türker Yörükçüoğlu, AK Parti Kırklareli milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yörükçüoğlu'nun AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına, İl Başkanı Alper Çiler ile partililer katıldı.

Yörükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'ne ve ülkeye daha etkin bir şekilde hizmet etmek istediğini söyledi.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu belirten Yörükçüoğlu, "Hizmet anlayışı ve kalitesinden ödün vermeyen partimiz her seçimde başarısını daha da yükseltmektedir. Ülkemiz sağlıktan ulaşıma her alanda büyük değişim ve dönüşüm yaşadı. 12 yıl boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminde yanında bulundum. Cumhurbaşkanımızdan öğrendiklerimi, memleketim için hizmete dönüştürmek üzere aday adayı oldum. Yapılacak olan seçimlerin önce ilimiz sonra ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Yörükçüoğlu daha sonra aday adaylığı evraklarını İl Başkanı Çiler'e teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement