Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman Milletvekili adayları, Recep Konuk ve Recep Şeker, seçim çalışmalarına devam ediyor.

16.05.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaman Milletvekili adayları, Recep Konuk ve Recep Şeker, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Konuk ve Şeker, Ermenek İlçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda partililerle bir araya geldi.

Konuk, yaptığı konuşmada, mazlum milletlerinde güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin 3,5 kat büyüdüğünü dile getiren Konuk, "Bu başarı başta kurucu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Torosların evladı Davutların Ahmet'i Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Bakanımız Lütfi Elvan'ın ve bugüne kadar bu kadrolarda görev almış Ak kadroların başarısıdır" dedi.

"Ermenek'in sorunları çözüme kavuşmadıkça bizim mecliste rahat çalışma hakkımız yok" diyen Konuk, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yapılan çalışmalarla özellikle Ermenek'in ulaşım bağlantıları tamamlanmak üzere. Biz özelde Ermenek'in problemlerini biliyoruz. Ermenek'i masaya yatıracağız, röntgenini emarını çekeceğiz bütün detaylarına bakacağız. Ermenek'in yükünü biz sırtımızda taşıyacağız.  Ermenek'in sorunları ne zaman çözülürse bizim üzerimizdeki yük de o zaman inecek. Bu gün burada esnaf dükkanında işçimizin mağduriyetinin sonuçları konuşuluyorsa bugün Ermenek'te yokluk fukaralık konuşuluyorsa biz mecliste huzurlu çalışma hakkına da sahip değiliz diye düşünüyorum."

Şeker ise maden ocaklarının şartlarını modernleştirerek tekrar ekonomiye ve yöre halkına kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Kapanan madenlerden dolayı işsiz kalan madencilere iş imkanları sunduklarını söyleyen Şeker, "İŞKUR aracılığıyla hükümetimiz buradaki yöre halkına iş imkanı sunuyor. Bununla da yetinmeyeceğiz. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için projelerimizi hayata geçireceğiz. Burada neler yapılabiliriz araştırmalarını yapacağız. Ermenek halkımızı asla mağdur etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement