Galatasaray'la Engin Baytar'ın Yolları Resmen Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'la Engin Baytar'ın Yolları Resmen Ayrıldı

Galatasaray'da aylardır kadro dışı olan ve alacakları nedeniyle kulübü mahkemeye veren Engin Baytar'ın sözleşmesi resmen feshedildi.

02.04.2015 09:29  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında kadro dışı bırakılan ve o tarihten bu yana çalışmalarını A2 takımıyla sürdüren Engin'in sözleşmesi resmen feshedildi.

TFF'YE BİLDİRİLDİ

Sarı kırmızılı kulüp, 31 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin sonlandırıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. 2011-12 sezonunda Trabzonspor'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Engin Baytar, sarı kırmızılı formaya 59 resmi maça çıkarken, 7 gol attı, 8 asist yaptı.

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ TEPKİYE NEDEN OLDU

Hürriyet'in haberine göre; bir dönem A Milli Takım'da da forma giyen Engin, özellikle kadro dışı kaldığı dönemdeki para sayma görüntüleri nedeniyle Galatasaray camiasından büyük tepki görmüştü.

GALATASARAY'I İCRAYA VERMİŞTİ

Başta kulüp başkanı Duygun Yarsuvat olmak üzere sarı kırmızılı yöneticilerin ağır dille eleştirdiği Engin Baytar, alacakları ödenmediği için geçtiğimiz ocak ayında Galatasaray'ı icraya vermişti.

Galatasaray\'la Engin Baytar\'ın Yolları Resmen Ayrıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'la Engin Baytar'ın Yolları Resmen Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • murat ay: Iyi biri zannedip Tarancı'nın elinden alındı Fatih terimin Galatasaray'a attığı kayıklardan biridir 7 0 Yanıtla
  • akıllı adam: galatasaray formasıyla cüneyt çakıra ve diğer hakemlere dikiliyordun hadi şimdi ptt 1 liğde oynada boyunun ölçüsünü görelim 7 0 Yanıtla
  • e_inn: Biraz karakterlu olsaydi her takimda oynardi yazik ediyo kendine 7 0 Yanıtla
  • gsli: verin adamın parasını ne boş adamlara paralar verdiniz 5 1 Yanıtla
  • aslan: iyi kurtulduk disiplinsiz bir futbolcu idi güzel bir karar tebrikler 5 0 Yanıtla

Advertisement