FIFA, Izet Hajrovic'e Lisans Verdi - Son Dakika
Spor

FIFA, Izet Hajrovic'e Lisans Verdi

FIFA, Izet Hajrovic\'e Lisans Verdi

Alman basını, FIFA'nın Galatasaray'la sözleşmesini feshederek Werder Bremen'e transfer olan Izet Hajrovic'e lisans verdiğini duyurdu.

31.07.2014 17:45  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözleşmesi devam etmesine karşın Galatasaray'dan ayrılarak Almanya'nın Werder Bremen kulübüne transfer olan Izet Hajrovic'in serbest oyuncu statüsüne kavuştuğu öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberlere göre FIFA, oyuncu ile ilgili kararını verdi ve Boşnak futbolcunun Bremen'de oynayabilmesi için gerekli izni verdi.

MAAŞINI ALAMADIĞI İÇİN AYRILMIŞTI

Skorer'in haberine göre; Galatasaray'ın Grasshoppers'tan 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı oyuncu, uzun bir süre maaşının ödenmediği gerekçesiyle Türkiye'den ayrılmıştı. Almanlar verilen kararla birlikte Hajrovic'in bundan böyle resmi maçlarda da forma giyebileceğini ilettiler. Sarı kırmızılı ekibin CAS'a gidebileceği notu düşülürken, burada ise şansının çok az olacağı yorumunu eklediler.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor FIFA, Izet Hajrovic'e Lisans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • halil serinkan: adam en güzeli yapti parası verselermiş adam hakli 16 3 Yanıtla
  • GÜRKAN: bu rezaletin sorumlusu ünal aysaldan başkası degil. kurallar açık şartlar belli nasıl kulüplerin hakları varsa sporcularında hakları var. 0 0 Yanıtla

Advertisement