Fenerbahçe, 26 Günde 7 Maç Yapacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, 26 Günde 7 Maç Yapacak

Fenerbahçe, 26 Günde 7 Maç Yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sezon öncesinde 26 günde 7 maç yapacak. Sarı-Lacivertliler ilk resmi sınavını G.Saray karşısında verecek.

28.07.2014 07:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk hazırlık maçında İran'ın Sepahan takımını 1-0 ile geçen Fenerbahçe, 29 Ağustos'ta başlayacak olan Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonu öncesinde 26 günde 7 maç daha yapacak.

İLK RAKİP SHEFFIELD UNITED

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirilen 12 günlük kampın ardından 3 gün izin yapacak olan Kanarya, 31 Temmuz'da Sheffield United ile Soma yararına oynayacağı karşılaşma için 30 Temmuz Çarşamba günü İngiltere'ye gidecek. Dünyanın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane'ın ev sahipliği yapacağı bu karşılaşma saat 21:30'da başlayacak.

SEVILLA SINAVI

İngiltere'den Danimarka'ya geçecek olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Sevilla ile 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadyumu'nda saat 21:30'da karşı karşıya gelecek.

8 AĞUSTOS'TA TURNUVA

Sarı-lacivertliler, 8 Ağustos Cuma günü ise Chelsea ve Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Soma maden kazasında kaybettiğimiz madenciler için düzenlenecek 3'lü turnuvada mücadele edecek. Geliri Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak olan turnuvada üç kulübün taraftarları tribünlerde bir arada oturacak.

OLYMPIAKOS VE ROMA

Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Olympiakos'u konuk edecek. Karşılaşmanın başlama saati 21:30 olacak. Son şampiyon 19 Ağustos Salı günü ise Roma Olimpiyat Stadı'nda Roma ile hazırlık maçı oynayacak. Mücadele TSİ 21:45'te başlayacak.

İLK RESMİ MAÇ: SÜPER KUPA FİNALİ

Sarı-lacivertliler, ilk resmi sınavını ise 25 Ağustos Pazartesi günü TFF Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'a karşı verecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, 26 Günde 7 Maç Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement