Batman'da Federasyon İl Temsilcileri Toplandı - Son Dakika
Spor

Batman'da Federasyon İl Temsilcileri Toplandı

Batman\'da Federasyon İl Temsilcileri Toplandı

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 42 federasyonunun il temsilcilerini Grand Hasankeyf Otelde bir araya getirdi.

17.04.2014 19:31  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile 41 İl'in Federasyonu Batmanda buluştu.

İlginin büyük olduğu il temsilcileri toplantısına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Spor Şube Müdürü Eyüphan Erdoğan, Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl ve federasyonların il temsilcileri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci; “Bundan böyle düzenli periyotlar halinde il temsilcilerimizle bir araya geleceğiz. Temsilcilerimizin, projelerini, çalışmalarını, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydalı olmak için en iyi bir şekilde koordineli olarak yürüteceğiz. İlimizde daha çok bölge ve Türkiye şampiyonlukların alınması için ilgili branşlardaki temsilcilerimizle daha çok görüşüp özel görüşmelerde bulunacağız” diye konuştu.

“TÜM BRANŞLARA AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’den sonra söz alan Spor Şube Müdürü Eyüphan Erdoğan, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını 50’ye yakın aktif branşlarının olduğunu söyledi.

Erdoğan yaptığı açıklamada; “Kurum olarak, daha önce yapılan çalışmalarımızda olduğu gibi daha ileriye götürmek için il temsilcilerimizle daha sık toplanacağız. Hepsinin projelerini önemseyip, ileriye taşıyacağız. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam gayret göstereceğiz. Bugüne kadar il temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı olmadı. Allah nasip ederse, daha sık bir araya gelip, Batman gençliğinin hak ettiği yere gelmesi için el birliği ile çalışmalıyız.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından, il temsilcilerinin görüş ve talepleri alındı. Spor Şube Müdürü Eyüphan Erdoğan, toplantının sonunda branş ve kulüplerin lisanslı sporcu sayıları hakkında bilgi verdi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman'da Federasyon İl Temsilcileri Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement