Eskişehir'de Asayiş - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, çeşitli olayların failleri olan ve aranması bulunan çok sayıda şüphelinin yakalanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

07.05.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, çeşitli olayların failleri olan ve aranması bulunan çok sayıda şüphelinin yakalanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre; Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar neticesinde kasten öldürme suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.K.(67) isimli şahsı, hakaret suçundan 600 TL para cezası bulunan İ.Ö. (38) isimli şahsı, Eskişehir İcra Mahkemesince taahhüdü ihlal suçundan aranan D.E.(57) isimli şahıs ve çeşitli suçlardan aranan toplam 9 şahıs yakaladı. 20 Ocak 2015 tarihinde Mamure Mahallesinde gerçekleşen bisiklet hırsızlığı olayının şüphelisi Y.Y., ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar sonucu yakalandı.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri de dün toplam 247 şahıs ve 37 aracın sorgulaması yaptı. Çalışmalar sırasında, Eskişehir Ağır Ceza İlamat Masasınca yağma suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşılan ve çeşitli suçlardan aranan 4 şahsı yakaladı. Ayrıca Yunus timlerimiz Zafer Mahallesinde yapmış olduğu çalışmalar sonucu A.Y. şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde elde etti.

Odunpazarı İlçe Emniyet Amirliği'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ise, ikametten hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, açıktan hırsızlık ve kasten yaralama suçlarının aranan şüphelileri toplam 8 şahıs yakalandı. Ayrıca, Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz ekiplerince çeşitli suçlardan aranan toplam 9 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement