Eskilli Öğrenciler "Gençlik Projesi" Kapsamında Mersin'i Gezdi - Son Dakika
Yerel

Eskilli Öğrenciler "Gençlik Projesi" Kapsamında Mersin'i Gezdi

Eskil ilçesinde öğrenim gören kız öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projesi" kapsamında düzenlenen Mersin gezisine katıldı.

01.05.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskil ilçesinde öğrenim gören kız öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projesi" kapsamında düzenlenen Mersin gezisine katıldı.

Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesinden etkinliğe katılan 43 öğrenci, Tarsus Eshab-ı Kehf Mağarası, Tarsus Şelalesi, Nusret Mayın Gemisi ve Müzesi, Cennet Cehennem Mağaraları ile Kız Kulesi'ni gezdi.

Tarihi mekanların fotoğraflarını çeken öğrenciler, projenin hazırlanmasında emeği geçen Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan ve okulun beden eğitimi öğretmeni Mihman Altıntop'a teşekkür etti. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskilli Öğrenciler 'Gençlik Projesi' Kapsamında Mersin'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mEHMET ecer: Eskil Hocatolu Yaylasında 1986-1992 yılları arasında öğretmenlik yaptım.Hala Tarsus da çalışıyorum. Eskil ,ismi beni mutlu etti.Haberim olsa Tarsus da eşlik ederdim.Geziyi organize eden öğretmenlere teşekkür eder,öğrencilere başarılar dilerim.Tarsus Pakize Bayraktar Okul Müdürü Mehmet ECER 0 0 Yanıtla

Advertisement