Eskil Kaymakamlığı'ndan Engellilere İftar - Son Dakika
Yerel

Eskil Kaymakamlığı'ndan Engellilere İftar

Eskil Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Engelsiz Sosyal Yaşam Alanı" projesi çerçevesinde, ilçedeki dezavantajlı bireyler ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.

25.06.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskil Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Engelsiz Sosyal Yaşam Alanı" projesi çerçevesinde, ilçedeki dezavantajlı bireyler ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.

Eskil Belediye Çok Amaçlı Salonu'ndaki iftar programında Atatürk Yatılı Bölge Orta Okulu müzik öğretmeni Mustafa Kemal Fırlar'ın keman dinletisi davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Dezavantajlı bireyler ve onların aileleri ile iftar yaptıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, "Dezavantajlı bireylerimize yönelik yaptığımız etkinliklerin onlarda farkındalık yaratması ve mutlu olmaları ile projemizin amacına ulaştığını gözlemliyoruz" dedi.

İlhan, Kaymakamlık olarak her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

İftar programı sonunda, Eskil Özel Eğitim Okulunun özel öğrencileri origami sanatı ile yaptıkları kuğuyu Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan'a hediye etti.

İftara Garnizon Komutanı Mehmet Toy, Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Parlar, ilçedeki dezavantajlı bireyler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskil Kaymakamlığı'ndan Engellilere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement