Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Muhalefet partilerinin seçim vaatleri projeye dayanmıyor.

08.05.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Muhalefet partilerinin seçim vaatleri projeye dayanmıyor. Para vaadinden ibaret" dedi.

Elvan, Kemer ilçesinde Derviş Eroğlu Dörtyol Bulvarı'ndaki seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, ilçede yapımı devam eden Kemer-2 Köprülü Kavşağı'nın seçimlerden önce tek şerit olarak hizmete açılacağını belirtti.

İlçede ayrıca Kemer-3 Kavşağı, Göynük-2 Kavşağı Phaselis Tüneli'nin yapımının da sürdüğünü ifade eden Elvan, kendisine iletilen dere ıslahı, yol, hükümet konağı, adliye sarayı gibi taleplerle ilgili bakanlık ve belediyelerle görüşerek, gerçekleştirilmesi için çaba göstereceğini kaydetti.

AK Parti iktidarından önce çeşitli partilerin hızlı tren vaatlerinde bulunduğunu ancak proje bile yapamadan iktidardan düştüklerini ifade eden Elvan, kendilerinin iktidarları süresinde hızlı tren seferlerini gerçekleştirdiklerini vurguladı.

İstanbul'daki tüp geçit projelerine muhalefetin "yapılamaz" dediğini ancak 2 tüp geçidin yapıldığına işaret eden Elvan, 3 katlı yeni tüp geçit projesinin de hizmete gireceğini söyledi.

Elvan, "Muhalefet partilerinin seçim vaatleri projeye dayanmıyor. Para vaadinden ibaret. Proje yok, para basacaklar, o zaman da 1 şişe su 5-10 lira olacak" dedi.

Elvan, daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement