Eski Sevgilisi Hem Dövdü Hem Evini Kundakladı - Son Dakika
Dünya

Eski Sevgilisi Hem Dövdü Hem Evini Kundakladı

Erkek arkadaşı tarafından şiddet gören genç kız dehşetin fotoğraflarını paylaştı.

20.09.2014 08:26  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Michigan eyaletinin Kalamazoo kentinde geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda 17 yaşındaki Sophia Putney-Wilcox, eski erkek arkadaşı tarafından saldırıya uğradı. Genç kızın odasına elinde bıçak ile dalan 18 yaşındaki eski sevgilisi Adam Shigwadja, genç kızı hunharca dövdü. Ardından evi kundakladı.

"YAŞADIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Sesleri duyan genç kızın erkek kardeşi eline beyzbol sopası alarak ablasını döven Shigwadja'ya vurmak istedi. Beyzbol sopasını eline geçiren Shigwadja, genç kızı dövmeye sopa ile devam etti. Wilcox'un kafasına beyzbol sopasıyla vuran genç adam genç kızı hastanelik etti. Olaydan sonra konuşan Wilcox, yaşadığı için mutlu ve şanslı hissettiğini söyledi. Shigwadja'nın başka bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenince geçen sene ayrıldığını belirtti.

MAHKEME ÖNÜNE ÇIKARTILACAK

Polis tarafından salı günü yakalanan Shigwadja, cinayete teşebbüs, haneye tecavüz, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve mahkemece belirlenen limitleri aşma gibi suçlarla yargılanması bekleniyor.

Adam Shigwadja, geçen sene şubat ayında yine Wilcox'a saldırmış, yine evine elinde bıçakla girip, üzerinde iç çamaşırları olmasına rağmen genç kızı bıçak zoruyla dışarı çıkarmıştı. Mahkeme tarafından 10.000 dolar kefaletle ve Wilcox'a yaklaşmaması hükmüyle serbest bırakılmıştı.

Haberler.com/Adil Yıldız

Eski Sevgilisi Hem Dövdü Hem Evini Kundakladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Eski Sevgilisi Hem Dövdü Hem Evini Kundakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nadir CEVALİ: 1-İnsanlığa kötü örnek!2-Kızın ailesine ve sevenlerine büyük haksızlık!3-O kız bütün erkekleri hep saldırgan ve kaba bilecek ve bundan sonra belki de başkasını sevmeyecek ve bel ki de insanları bile sevmemeye başlayacak. 21 5 Yanıtla
  • RECEP Ç.: FAZLA SEVMENİN ZARARLARI 8 9 Yanıtla

Advertisement