Eski Eş Tekindor ile Yeni Sevgili Bilginer Aynı Karede - Son Dakika
Magazin

Eski Eş Tekindor ile Yeni Sevgili Bilginer Aynı Karede

Eski Eş Tekindor ile Yeni Sevgili Bilginer Aynı Karede

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğullarının yönettiği tiyatro oyununun galası yapıldı. Oyunu sevgilisi Bilginer ile izleyen Zerrin Tekindor, geceden eski eşiyle ayrıldı.

03.10.2015 12:24  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hira Tekindor'un yönetmenliğini üstlendiği "Köprüden Görünüş" adlı tiyatro oyununun galası, Kadıköy Oyun Atölyesi'nde yapıldı. Gece, birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Dünyaca ünlü ABD'li oyun yazarı Arthur Miller'ın "Köprüden Görünüş" (A View from the Bridge) adlı eserinden uyarlanan oyunun ilk gösterimi, Kadıköy Oyun Atölyesi'nde gerçekleşti.

GALAYA ÇOK SAYIDA ÜNLÜ KATILDI

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira Tekindor'un yönettiği, başrollerini Bülent İnal, Aslı Yılmaz ve Nazlı Bulum'un paylaştığı oyunun galasına çok sayıda ünlü isim katıldı.

GECEDEN ESKİ EŞİYLE AYRILDI

Oyunu sevgilisi Zerrin Tekindor'la izleyen Haluk Bilginer, gecenin sonunda soruları yanıtlarken "Arkadaşlar tiyatro daha çok olursa, ahlaksızlık daha az olur bu ülkede, unutmayın!" diye konuştu. Zerrin Tekindor, geceden eski eşi Çetin Tekindor'la ayrıldı.

(Kaynak: Hürriyet)

Son Dakika Magazin Eski Eş Tekindor ile Yeni Sevgili Bilginer Aynı Karede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Cemo: Mezhebi genis mezhepsizler. 27 1 Yanıtla
  • ReisCcC: Böyleleri kendine aydın diyor seni beni beyenmiyo herhangi bi olay olduğunda bune mezhebi genişlik yahu bu mudur sizin AYDIN dedikleriniz 19 2 Yanıtla
  • isa52: geniş Aile buna denir 17 2 Yanıtla
  • vatan: size ne lan 5 13 Yanıtla
  • d dd: Çetin tekindora hiç yakismamis bu davranış 14 2 Yanıtla
  • muck: mezhebi geniş bunların 12 1 Yanıtla
  • türk oğlu türk : bıyıkları bak pislik bunlar ya 11 1 Yanıtla
  • Odun Avcısı ??: Sizin gibi beyinsiz olmalarından iyidir. Ne var yani eski eşi ile gitmişse. Sonuçta ortada bir çocuk var. Oğlunun en güzel gününde tekrar bir araya gelmek istemeleri gayet doğal. Bizim milletin zihniyeti bozuk böyle geldiler böyle giderler artık. Allah sizi bildiği gibi yapsın . 4 0 Yanıtla

Advertisement