Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon - Son Dakika
Güncel

Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon

Asayiş ve narkotik suçlarına yönelik operasyonda 18 kişi gözaltına alındı Operasyonda, 1 kuru sıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, çok sayıda mermi, 1 çalıntı para kasası, 2'si çalıntı 3 otomobil ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

20.11.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de yaklaşık 500 polisin katılımıyla asayiş ve narkotik suçlarına yönelik operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.

Tuna Mahallesi'nde sabah saatlerinde yapılan operasyonda, 21 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve genel bilgi tarama (GBT) sorgulaması yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen operasyona, narkotik, özel harekat, çevik kuvvet ve güven timleri şube müdürlükleri ile motosikletli polis timleri ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinden oluşan yaklaşık 500 polis katıldı.

Operasyon kapsamında 18 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında 1 kuru sıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, çok sayıda mermi, 1 çalıntı para kasası ve 2'si çalıntı 3 otomobil ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Otomobillerin birinin içinde çalıntı malzeme bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement