Erzurumlular Birlik Ve Beraberlik Gecesinde Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Erzurumlular Birlik Ve Beraberlik Gecesinde Buluşuyor

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonunda büyük bir organizasyon ile Erzurumlu hemşerileri bir araya getirecek.

13.03.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Erzurumlular, Pendik Kaynarca Erzurumlular ve Tuzla Erzurum Horasanlılar derneğinin birlikte organize ettiği, birlik ve beraberlik gecesi Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonunda büyük bir organizasyon ile Erzurumlu hemşerileri bir araya getirecek.

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Erzurumlular, Pendik Kaynarca Erzurumlular ve Tuzla Erzurum Horasanlılar derneğinin birlikte organize ettiği program, 14 Mart Cuma günü saat: 19.00 da Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonunda Erzurumlular birlik ve beraberlik gecesi büyük bir organizasyon ile gerçekleşecek. Erzurumlular gecesine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Milletvekilleri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, çok sayıda davetliler ve Erzurumlular katılacak. Yapılacak birlik ve beraberlik gecesinde Erzurum'un meşhur Oltu taşı tespihi sergilenecek. Erzurum Kadayıf dolması da kurulacak ocaklarda pişirilecek. Gecede Erzurumlu sanatçılar Aysun Gültekin, Yıldırım Budak ve Fatih Koçak sahne alacak. Erzurum Bar'ının da oynanacağı gecede, halk ozanları da hünerlerini sergileyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erzurumlular Birlik Ve Beraberlik Gecesinde Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement