Erzincan'da Kurban Yüklü TIR ile Otomobil Çarpıştı: 3'ü Çocuk 5 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Kurban Yüklü TIR ile Otomobil Çarpıştı: 3'ü Çocuk 5 Kişi Öldü

Erzincan\'da Kurban Yüklü TIR ile Otomobil Çarpıştı: 3\'ü Çocuk 5 Kişi Öldü

Erzincan'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kurban yüklü TIR ile otomobil çarpıştı. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

30.08.2015 00:45  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da kurban yüklü TIR ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada otomobil içerisindeki 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza saat 21.30 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 20'nci kilometresindeki Heybeli Köyü yakınlarında meydana geldi. Refahiye ilçesinden Erzincan'a gelmekte olan Hakan Ayluç Tarhan yönetimindeki 34 UJ 841 plakalı otomobil, Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık götüren Mehmet Bezir Öncü idaresindeki 33 BEL 20 plakalı TIR ile çarpıştı.

3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın şiddeti ile otomobil yolun solunda bulunan istinat duvarına çarparak parçalandıç Hurda yığını haline gelen otomobilde bulunan Hayrettin Birdal (66) ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen bir kadınla 2 çocuk kaza yerinde, bir çocuk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 KİŞİ AĞIR YARALI

Otomobil sürücüsü Hakan Ayluç Tarhan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ise ağır yaralandı. Otomobilde sıkışan ve hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni Erzincan İl Acil Afet Durum Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren çabası sonucu sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Kurban Yüklü TIR ile Otomobil Çarpıştı: 3'ü Çocuk 5 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Vvvvvvv: Kurbanlara birşey olmuşmu onlarda can bencil insanlar 5 18 Yanıtla
  • MERSİNLİ,: ZOR ARKADAŞ ZORRR. kimse istemez sevdigini,kardeşini,insanı o kadar emek le büyüten annesini ve babasını hele hele akşamları iş cıkışı eve varınca babammm diye karşılayan baldan tatlı cocuğunu KAYBETMEK İSTEMEZ insan oglu ama kader mi desek ALLAH ın takdirimi desek bilmem ama annemi babamı ve en cok sevdigim arkadaşımı kaybetmek beni en az 10 yıl yaşlandırdı beee cok zor arkadaş acıları.ÖLENLERE ALLAH dan rahmet dilerim yakınlarınada sabir dilerim mevlamdan 18 0 Yanıtla
    Derya: Allah senin de yardimcin olsun mersinli 3 0
  • Sişsis: Allah kimsenin başına vermesin Allah yardımcıları olsu 15 0 Yanıtla
  • 21 fırat delibaş 21: Akp giderse daha çok kazalar olur.... 3 9 Yanıtla
  • Governance: ne oldu arkadash bu kadar kaza olamzdi hich burda pkk parmagi oldugu kesin 3 7 Yanıtla
  • nalan hakkı: Ölenlere allah rahmet eylesin 9 0 Yanıtla
  • Hakan Demir: Yeter Artık Ölüm Haberleri Vermeyin Yüreğimiz Yanıyor Parçalanıyoruz Ya...!! 5 2 Yanıtla
  • doğru: türklere kin besleyen kötü konuşan ve kötülük yapan her kim varsa bundan sonra uğursuzluk ve lanet sizin peşinizi bırakmayacak bundan sonraki hayatlarınıza bakın göreceksiniz türklerden uzak durun yoksa vay halinize ?????? 1 5 Yanıtla
  • türk: Renault almayın tasarruf herşey değil 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement