Erzincan'da Osgb Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Osgb Açıldı

Erzincan\'da Osgb Açıldı

Erzincan OSGB “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi“ Erzincan’ın kurtuluş yıldönümüne denk getirilerek açılışı yapıldı.

13.02.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan OSGB "Ortak Sağlık Güvenlik Birimi" Erzincan'ın kurtuluş yıldönümüne denk getirilerek açılışı yapıldı. Gerçekleşen açılış törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan OSGB "Ortak Sağlık Güvenlik Birimi" Müdürü Ahmet Kaya ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Erzincan ve çevre illerde 4 yılı aşkın süredir iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunan Kaya İş Sağlığı ve Güvenliği, İşverenleri ve çalışanlarına daha iyi hizmet verebilmek için kurumsallaşma kararı aldı. Erzincan OSGB 6331 Sayılı yasa gereği İş Kanunu ve Yönetmelikler çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak çalışmalarını yürütecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetini tek çatı altında toplayarak Erzincan da işverenlere bu avantajı sağlayan Erzincan Ortak Sağlık ve Güvenlik Firması (OSGB), işverenleri istihdam ettiği İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları ile İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı ve Sağlık Memuru için SSK-PRİM-ÖZLÜK HAKLAR gibi prosedürlerden kurtaracak.

Her şeyden önce tüm çalışanların hak ettiği sağlıklı ve güvenli çalışma ortamını sağlanması için işverenlere yol gösterici olmaktadır. Yetkililer tek hedefi çalışanların iş sağlığı ve güvenliği olan Erzincan OSGB artık Kurumsal bir kimlik kazanmış Türkiye standartlarının üzerinde Teknik alt yapısı ve Tecrübeli kadrosuyla Erzincan'ın İş Sağlığı ve Güvenliği'ne dün olduğu gibi bugün de katkı sağlayacaklarını bildirdiler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Erzincan OSGB Müdürü Ahmet Kaya şu görüşlerde bulundu; "Erzincan2da İş Sağlığı ve Güvenliği alanında ortak bir birimde toplayarak açtık. Şu anda kurumumuzda 9 kişi çalışıyor. İnşallah sayımız işlerimizin durumuna göre artacaktır. Bölgeye sadece Erzincan değil, Erzincan'ın sınır illerine de hizmet verebiliyoruz. 6331 sayılı İş Kanununa bağlı Çalışma Bakanlığına bağlı çalışıyoruz. her şeyden önce kaza olmadan önlem alarak, kaza olasından, hastalık olmasından kurtarmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.İnşallah en başta insan sağlığını kurtarırız. Erzincan'da kurulan ilk kurumumuzdur. İnşallah insanlara hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Açılıştan sonra Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan OSGB Müdürü Ahmet Kaya ve beraberindeki heyet yeni açılan kurumu gezdiler ve kurum hakkında Erzincan OSGB Müdürü Ahmet Kaya'dan bilgi aldılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Osgb Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement