Bütün Değerini Makamdan Alanlarla Muhatap Olmam - Son Dakika
Güncel

Bütün Değerini Makamdan Alanlarla Muhatap Olmam

Bütün Değerini Makamdan Alanlarla Muhatap Olmam

AK Parti'den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'e yanıt verdi.

15.04.2014 16:38  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'e yanıt verdi. Günay, "Bütün değerini makamdan alanlarla muhatap olmam. Herkes biliyor ki Urla villalarının, Kazlıçeşme dikmelerinin yıkımını zorlamasam Gezi Parkı'na AVM yapılmasına karşı çıkmasam bu gibiler de saygı sunmaya devam ederdi. İstemem eksik olsun" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partiden istifa eden İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar için "Söyledikleri doğru ama istifa yanlış. Kalıp mücadele etmeydi. Grup Başkanvekili olamadığı için gitti. Makam için mi istifa ettin. O zaman Ertuğrul Günay'dan ne farkın var?" demişti.

Bu sözlere yanıt gecikmedi. Günay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Şengül'ü hedef alarak şunları söyledi:

"Bazı sözde kişiler demeçlerine adımı katarak basında haber değeri kazandırmaya çalışıyorlar. Bunlara sadece gülüp geçiyorum. Ben 25 yıl meclis dışında kalarak siyasette ismini korumuş bir insanım. Bütün değerini makamdan alanlarla muhatap olmam. Herkes biliyor ki Urla villalarının, Kazlıçeşme dikmelerinin yıkımını zorlamasam Gezi parkı'na AVM yapılmasına karşı çıkmasam bu gibiler de saygı sunmaya devam ederdi. İstemem eksik olsun." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bütün Değerini Makamdan Alanlarla Muhatap Olmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement