Erdoğan Tok: "Destek Her Geçen Gün Artıyor" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "Destek Her Geçen Gün Artıyor"

Erdoğan Tok: "Destek Her Geçen Gün Artıyor"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, desteğin her geçen gün arttığını söyledi.

20.02.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, desteğin her geçen gün arttığını söyledi.

Seçim gezilerini sürdüren Erdoğan Tok, Karasamsun ve İstasyon Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Karasamsun Mahallesi ziyaretinde kendisine eşlik eden AK Parti İlkadım Belediyesi aday adaylarından Necmi Yıldırım ve Ahmet Okuyucu, Erdoğan Tok'a destek verdi.

Memur Sen Başkanı Nejdet Güneysu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Tok, "Belediye başkanlığı döneminde çalışanlar arasında memur-işçi ayrımı yapmadık. İşçimizin ve çalışanımızın her zaman yanında olduk. Belediyemizde iş barışını sağladık. İşçi ve memur sendikalarımız başta olmak üzere tüm sivil toplum örgüt temsilcilerimizle diyalog içersinde olduk" dedi.

"30 MART MİLAT OLACAK"

AK belediyecilik anlayışının olduğu yerde insana hizmet etme aşkı olduğunu belirten Tok, "İlkadım'ı AK hizmetlerle yeniden tanıştırarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ağabeyimizle yepyeni bir dönem başlatacağız. İlkadım ilçemizi birlikte şaha kaldıracağız. Hizmetlerimizi birlik beraberlik içersinde yerine getireceğiz. 30 Mart seçiminde İlkadım ilçemizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Destek Her Geçen Gün Artıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement