Erdoğan'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki toplu açılış töreninde siyahi bir kişi vatandaşlar tarafından kaldırılarak kameralara gösterildi.

24.05.2015 19:12  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması esnasında ilginç bir an da yaşandı. Konuşma sırasında siyahi bir kişi ekranlara yansıdı. Yanındaki diğer vatandaşlar da, siyahiyi havaya kaldırarak kameralara gösterdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Bugün burada 278 ayrı eserin açılışını yapıyoruz. TOKİ 803 konutun ve sosyal tesislerin inşasını tamamladı. Biz diğerleri gibi, anamuhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz. Bana 4 yıl verin işsizliği bitireceğim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

"KILIÇDAROĞLU MUHATABIM DEĞİL"

Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi.' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?

Eski Türkiye'de Şanlıurfa Havalimanı yoktu. Eski Türkiye'de bu güzelim yollar yoktu. Tabi burada bugün sizlerle Cumhurbaşkanınız olarak dertleşmek istiyorum. Ben sizin kardeşinizim, hizmetkarınızım, asla efendiniz değilim.

"O MAKAMA SÖZ SÖYLEMEK SİZİN HAKKINIZ DEĞİL"

Şimdi bu CHP, MHP, HDP, Diyanet'e tahsis edilen araca saldırıyorlar. Kaynak olacakmış. Yahu bu arabanın bedeli 330 bin lira. Bunlara 5 koyun ver, kaybeder gelirler. Şimdi Sayın Bahçeli çıkmış, Diyanet İşleri Başkanı bunu iade etmeli, istifa etmeli diyor. Ya sana mı soracak? O makama söz söylemek sizin haddinize mi? Niye rahatsız oldunuz? İslam'ın hükümlerini doğru açıkladı diye mi? O makama söz söyletmeyeceğiz, leke sürdürmeyeceğiz."

Erdoğan\'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • ŞanlıurfalıBülent: Şanlıurfa her zaman seninle Ak Parti... İnşallah tez zamanda başkanlık sistemini getirirsin de HDP denen partiyi yok edersin. 20 24 Yanıtla
  • oylar hdp ye: oylarımız hdp ye 21 20 Yanıtla
  • hdp: Oyum hdp ye 9 22 Yanıtla
  • İi: AKaP para verip getirmiştir :) 14 16 Yanıtla
  • URFALILAR: Rabbim yardımcın olsun sayın cumhurbaşkanımız 18 10 Yanıtla
  • ŞANLIURFALILAR: Biz Şanlı halkı asla dinsiz komünist partiye oy vermeyiz ve vermeyeceğiz de... Sonuna kadar oylarımız ADALET VE KALKINMA PARTİSİNEDİR... HELAL SİZE ŞANLI HALKI... 13 14 Yanıtla
  • çetin: yakaladıkları kim olursa mitinge getiriyorlar yakında çinli,italyan,fransız görürseniz şaşırmayın. 11 12 Yanıtla
  • sezer: Halen akp mi diyonuz kardeşler. AKP Genel baskani salavat uydurmus recep Tayip erdogans 7 14 Yanıtla
  • dede: afrikadan adam getirmişler mitinge kalabalık görünsün diye artık bizimkiler gitmiyor çünkü 7 13 Yanıtla
  • jiyan: suriyelileri cennete taşıdınız ya.....hsalen adamlardan bahsediyorsunuz.....adamların ne yeri ne yurdu kaldı politakalarınız sayesinde..DEMİRTAŞ ın dediği gibi adamlara vatandaşlık verin de adamlar bari buradaki sömürücüler tarafından sömürülmesin.... 2 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement