Erdoğan Gezisini İptal Etti, 4 Kritik Görüşme Yapacak - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Gezisini İptal Etti, 4 Kritik Görüşme Yapacak

Ankara'daki saldırının ardından bugün Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli görüşmeler yapılacak. Erdoğan; Davutoğlu, Fidan, Akar ve Altınok ile görüşecek.

12.10.2015 07:04  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 95 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından bugün Ankara'da Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli görüşmeler yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başbakan Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ve İçişleri Bakanı Selami Altınok ile görüşecek.

DEVLET GÜNÜ GİBİ OLACAK

Devlet Günü görüşmeleri teamüller gereği genellikle Perşembe günü yapılıyor. Ancak Türkiye'nin Gündemindeki olağanüstü durum nedeniyle bu pazartesi günü, olağanüstü devlet günü niteliği çerçevesinde önemli görüşmelerin yapılacağı ve kararların alınabileceği bir özellik kazandı.

IŞİD ŞÜPHELERİ VAR

Rusya Federasyonu'na ait savaş uçaklarının Türk hava sahasını ihlali, Esad rejimine ait uçakların tacizleri ile geçen haftaya başlayan Türkiye, Ankara'daki bombalı terör eylemi ile sarsılmıştı. Katliam niteliğindeki terör eyleminin IŞİD tarafından yapıldığı yönünde şüpheler kuvvetli.

YURT DIŞI GEZİSİNİ İPTAL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa, Belçika ve Japonya'yı kapsayan ziyaretinin ardından bugün Türkiye – Azerbaycan – Türkmenistan Zirvesi çerçevesinde Avaza'ya hareket edecekti. Ancak Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle bu programını iptal etti.

4 KRİTİK GÖRÜŞME

Erdoğan, terör eylemi ve Rusya ile hava sahası ihlali nedeniyle oluşan kriz çerçevesinde bugün Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 4 önemli görüşmede bulunacak.

Erdoğan; saat 11.00'de İçişleri Bakanı Selami Altınok'u , saat 12.00'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. Erdoğan, saat 13.30'te ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşecek. Bu görüşme, Rusya ile oluşan kriz çerçevesinde de dikkat çekici.

Cumhurbaşkanı, bu önemli görüşmelerin ardından saat 15.00'te Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek.

Bu görüşmelerde, hem terörle mücadele hem de Rusya ile oluşan hava sahası krizi çerçevesinde önemli değerlendirmelerin yapılması bekleniyor. Özetle, bugün devletin nabzı Beştepe'de atacak.(Kaynak: Milliyet)

Erdoğan Gezisini İptal Etti, 4 Kritik Görüşme Yapacak

Son Dakika Güncel Erdoğan Gezisini İptal Etti, 4 Kritik Görüşme Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • ...: İyi yapmış sın reis meydanlara in halkınla buluş boş ver yurtdışı gezisini ya taraf olacak siniz yada bertaraf inadına erdoğan 29 38 Yanıtla
  • Yurtsever: Evet belki bombayı sen koydurmadın ama böylesi bir ortamda seçim yapılamayacağı ortadayken sırf AKP tek başına iktidar olsun diye milleti ateşe attın. Seni severdim artık nefret ediyorum... 49 15 Yanıtla
    Kaptan: Senin inadina akp akp akp 7 32 Misafir: Atın çamuru iftirayi Allahın adaletini goreceksiniz ahirette vebali niz büyük 1 0
  • Elazığ: Oylar akp ye tayip babaya 24 37 Yanıtla
  • OFLU: ÇOK YAŞA SULTAN ERDOĞAN 33 25 Yanıtla
    Otto: Oflumusun nesin,ayranmı içtin sabah sabah 0 0
  • Elazığ: Senleyiz rte bu terörü ancak sen bitirirsin 18 34 Yanıtla
  • Hasan: Reis bu ülkenin başına tek başına gelmen gerek yoksa bu ülke düzelmez 14 35 Yanıtla
  • camoka: HDPKK lı ve CHPKC li Teröristlere inat ölümüne seninleyiz sayın cumhurbaşkanım bu lağım fareleri temizlenene kadar operasyonlara devam Halk seninle 20 27 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement