Erdemli Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Erdemli Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin’in Erdemli İlçe Belediyesi, Ayaş Mahallesi Çanaklı mevkiinde bulunan Yunus Emre Camisinin bahçe düzenlemesi ve temizliğini yaptı.

09.09.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçe Belediyesi, Ayaş Mahallesi Çanaklı mevkiinde bulunan Yunus Emre Camisinin bahçe düzenlemesi ve temizliğini yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, camilerin Müslümanların toplanma yeri olduğunu belirterek, Müslümanların ibadet yeri olan camilerin en iyi hizmeti alması gerektiğini söyledi. Camilerin her daim temiz tutulması, herkesin kendi evi gibi özen göstermesi gerektiğini kaydeden Tollu, Erdemli Belediyesi olarak bu konularda çalışmaları olduğunu belirtti. Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm camilere yardım ettiklerini ifade eden Tollu, bu konuda daha fazla hizmetler üreteceklerini dile getirdi. İlçe tarihinde camilere yönelik en çok çalışmanın kendi hizmet dönemlerinde yapıldığının altını çizen Tollu, "Tüm camilerimizin bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunduk. Parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran Kurslarımız için de tüm bu hizmetleri yerine getirdik. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede yaşadıklarını ve böylesine bir durumda camilerin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Tollu, "Camiler bizim Yüce Yaradan'ımız ile irtibata geçtiğimiz, ona şükür ve hamdımızı sunduğumuz mekanlardır. Biz, huzuru camilerimizde arar ve orada buluruz. Bundan dolayı camilerimize yaptığımız hizmetleri büyük bir haz ile yapıyoruz. İhtiyacını belediyemize bildiren camilere anında hizmetimizi sunuyoruz. Bu hizmeti yaparken de sadece Allah'ın rızasını gözetiyoruz, başka hiçbir karşılık beklemiyoruz. Sadece camilere değil, kuran kurslarına da aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement