Genç Kadının Epilasyon Yaptırırken Kalbi Durdu - Son Dakika
Güncel

Genç Kadının Epilasyon Yaptırırken Kalbi Durdu

Tülay Kızılboğa, Ankara'da gittiği özel bir güzellik kliniğinde lazer epilasyonu yaptırırken fenalaştı ve kalbi durdu. Genç kadın 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

25.10.2014 14:21  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tülay Kızılboğa (31), 21 Ekim'de Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesi'nde gittiği özel bir güzellik kliniğindeki lazer epilasyonu sırasında fenalaşıp Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANESTEZİDEN SONRA EPİLASYON YAPILMIŞ

Kalbi duran Tülay Kızılboğa, hastanedeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kız kardeşinin ihmal sonucu öldüğünü öne süren Gülay Kızılboğa, şu iddialarda bulundu: "Tülay, kardeşim Nurya ile birlikte gitmişti. Genel anesteziden sonra epilasyona başlamışlar. O esnada kardeşimin kalbi durmuş. Kalp masajı yapılıp çalıştırıyorlar. Nurya olayı fark edince çalışanlar ona bir şey koklatıp bayıltıyorlar. Tülay, acile kaldırılıyor, yoğun bakıma alınıyor. Ancak kurtarılamıyor."

AİLE GÜZELLİK MERKEZİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Öümün genel anesteziden kaynaklandığını iddia ederek savcılığa şikâyette bulunan ailenin suçladığı güzellik merkezinde çalışan doktor Oğuz K. cerrah olarak lazer operasyonlarına katılmadığını söyledi. Oğuz K. şunları söyledi: "Kızılboğa fenalaşıyor, kalbi duruyor. O sırada klinikte olan anestezi uzmanı arkadaşımız kalp masajı yapıyor, kalbi çalışıyor. Sonra ben geldim. Kızılboğa panik atakmış. Klonezapam içeriği bulunan bir ilaç kullanıyor. Bu içerikteki ilaçlar Amerika'da yasaklandı."

Genç Kadının Epilasyon Yaptırırken Kalbi Durdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Genç Kadının Epilasyon Yaptırırken Kalbi Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SALİM: GÜZELLEŞME UĞRUNA NELER YAPIYORSUNUZ EY KADINLAR 13 6 Yanıtla
  • ARMİ06: GÜZELLEŞMEYLE NE ALAKASI VAR BOTOKS YAPTIRMIYORKİ İSTENMEYEN TÜYLERE LAZER EPİLASYON HEM EPİLASYONDA GENEL ANASTAZİ UYGULANMAZ ŞİMDİ ERKEKLER BİLE YAPTIRIYOR EPİLASYON GAYET NORMAL. 7 6 Yanıtla
  • demet: başka bir problem vardır 15 senedir lazer yaptırıyorum ecelin nerde kapınızı çalacağı belli olmaz birleşme anında bile ölen var heyecandan 6 5 Yanıtla
  • arif: Boylede guzelsin 1 4 Yanıtla

Advertisement