Emir Berke Zincidi'nin "Et" İsteği Doğru Değilmiş - Son Dakika
Magazin

Emir Berke Zincidi'nin "Et" İsteği Doğru Değilmiş

Emir Berke Zincidi, 9'uncu yaş gününü başrol oynadığı dizinin çekimleri sırasında kutladı. Küçük oyuncunun, sette 'et krizi çıkardığı' iddialarına anne ve babası cevap verdi.

06.10.2015 12:16  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin sevilen dizisi "Bir Deniz Hikayesi"nin yeni bölümü için önceki gün Çengelköy'de set kuruldu. Çekimler sırasında dizinin küçük başrol oyuncusu Emir Berke Zincidi'nin 9'uncu yaş günü de kutlandı. Sürpriz kutlamaya Emir Berke'nin annesi Sevgi Zincidi ile babası Berkant Zincidi de katıldı.

"ET İDDİASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, çocuklarının sette 'et krizi' çıkardığı iddiasına tepki gösterdi. Sevgi ve Berkant Zincidi, oğullarının dizinin Bozburun'daki çekimleri sırasında set ekibine zorluk çıkardığı, her gün 110 km uzaklıkta yer alan bir restorandan et getirttiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"NEDEN BANA HAKARET EDİYORLAR"

Konuyla ilgili yasal işlemleri başlattığını açıklayan Berkant Zincidi, "Şımarık, kaprisli bir çocuk gibi göstererek oğlumuzun başarısını köreltmeye çalışıyorlar. Son iki yılda yapılan sekizinci kötü haber bu. Artık Emir Berke büyüdü, sosyal medyayı kullanıyor. Olumsuz haberleri biz ondan saklıyorduk, ancak iPad'inden görmüş. Bir gün hakkındaki bir yorumu gösterip 'Baba ben bu abiye ne yaptım, neden bana hakaret etmiş? Neden benim için yalan şeyler yazıyorlar?' diye sordu. O daha çocuk, böyle haberler yazılması çok yanlış" dedi.

"ÇOCUK OLDUĞUMU UNUTMASINLAR"

"Lütfen benim çocuk olduğumu unutmasınlar" diyen Emir Berke de hakkındaki olumsuz haberlere üzüldüğünü söyledi: "Futbol oynayan, bale yapan yaşıtlarım var ama onlar için kimse kötü şeyler yazmıyor. Ben onlara ne yaptığımı bilmiyorum ama unutmasınlar ki ben daha çocuğum."

Kaynak: Hürriyet


Emir Berke Zincidi\'nin "Et" İsteği Doğru Değilmiş

Son Dakika Magazin Emir Berke Zincidi'nin 'Et' İsteği Doğru Değilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • serkan aras: et bulamiyosa pasta yesin 19 3 Yanıtla
  • SY: Evladım olsa eldivenle severim 13 9 Yanıtla
  • mahmut: ufacık çocuklar tırt dizilerde oynatilarak kişiliklerine zarar veriliyor 20 2 Yanıtla
  • muammer: nee iticii bir çocuksunnnnn ulaasen 10 11 Yanıtla
  • tc: geleceğin ömer çipi. az büyüsün işi biter. ... 11 8 Yanıtla
  • Koray: Urfalı küçük ağaymış, bu çocuğun itici gelmesi Urfa'dan ötürü... Gerçekten de itici geliyor bebe 10 5 Yanıtla
  • İkiri: Bizde cocuk olduk be kardesim. Bu baska bisey 9 3 Yanıtla
  • yalanmi: Turkiyede on milyon kişi intihar etse bu çocuğu dizilerde istemiyoruz diye yine çıkarırlar çünkü turkiyede her şey dayatma 8 4 Yanıtla
  • ...: ya çocuk bi git. hergün şehit haberleri geliyo bunlarda bizim çocuğumuz ne yaptı diyo. memleketten bi haber yaşıyolar 10 0 Yanıtla
    jhjıh: bakböyle mesaj yazma sinirleniyorum anladınmı 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement