Emeklilere Ucuz Mutfak Tüpü - Son Dakika
Yerel

Emeklilere Ucuz Mutfak Tüpü

Tüm Emekliler Derneği Adana Şubesi, bir bayiyle anlaşarak üyelerine mutfak tüpünü 10 lira daha ucuz alma imkanı sağladı.

17.04.2014 12:15  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Emekliler Derneği Adana Şubesi, bir bayiyle anlaşarak, üyelerinin mutfak tüpünü 10 lira daha ucuza almasını sağladı.

Derneğin şube başkanı Rafet Kaya, yazılı açıklamasında, kentteki bir tüp gaz bayisiyle imzaladıkları anlaşma kapsamında derneklerine üye emeklilerin yüzde 15 indirimle mutfak tüpü alabileceğini bildirdi.

Üyelerinin menfaati için il genelinde çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Kaya, "Üyelerimize destek amaçlı yapmış olduğumuz bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görüştüğümüz birçok firma var. Emeklilerimize katkı koyarak bir nebze de olsa onları rahatlatmak istiyoruz. Emeklilerimiz, bu yaptığımız son anlaşma ile 10 lira az para ödeyerek mutfak tüplerini temin edebilecekler" ifadelerini kullandı.

Kaya, su faturalarında ve toplu ulaşımda da emekliler için indirim talebinde bulunmak üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret edeceklerini de bildirdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emeklilere Ucuz Mutfak Tüpü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement