Ek /// Trafikteki Tartışmaya "Çay Bardağı" Karıştı : 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ek /// Trafikteki Tartışmaya "Çay Bardağı" Karıştı : 2 Yaralı

Kadıköy'de trafikte çıkan kavgada çay bardağı ile yaralandığı boynuna 20 dikiş atılan sürücü Kamil Burak Altındağ, tedavi gördüğü hastaneden akşam saatlerine doğru taburcu oldu.

17.10.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de trafikte çıkan kavgada çay bardağı ile yaralandığı boynuna 20 dikiş atılan sürücü Kamil Burak Altındağ, tedavi gördüğü hastaneden akşam saatlerine doğru taburcu oldu. Boynundaki yaradan dolayı konuşmakta zorluk çeken Altındağ, olayın şu şekilde geliştiğini iddia etti:

"Ben aracımla ilerlerken, önümde giden dolmuş aniden durdu. Ben de hafif şekilde dolmuşa çarptım. Bu sırada araçtan sakin bir şekilde indim. Dolmuş şoförü ve içindeki yolcular da araçtan indi. Dolmuş şoförüyle birlikte araçların hasarına baktık. Bu sırada dolmuş şoförü bana bağırdı. Ben de, duramadığımı kendisine belirttim. Araçlarda herhangi bir hasar yoktu. 'Oluşan hasarınızı karşılamaya hazırım' dedim. Dolmuş şoförü bana bir anda yumruk attı, akabinde olay yerinin yakınında bulunan dolmuş durağından arkadaşları olaya katıldı. Onlar da üzerime geldi. Ben de bunun üzerine kendilerine 'Ayıp olmuyor mu!' diye bağırdım. Arkadaşları bu sırada geri çekildi ve dolmuş kullanan kişi, elinde üst kısmı kırılmış çay bardağı ile üzerime doğru geldi. Ben geri çekildim, fakat o elindeki bardak ile boğazımı kesti. Kendisinden davacı oldum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek /// Trafikteki Tartışmaya 'Çay Bardağı' Karıştı : 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement