Düzce'de Acil Çağrılar 112'de Birleşiyor - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Acil Çağrılar 112'de Birleşiyor

Düzce\'de Acil Çağrılar 112\'de Birleşiyor

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 112 Çağrı Merkezleri Projesi uygulaması Düzce’de hayata geçiriliyor.

01.11.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 112 Çağrı Merkezleri Projesi uygulaması Düzce'de hayata geçiriliyor.

Ülke genelinde hizmet veren acil çağrılarda ambulans için 112, polis için 155, itfaiye için 110, jandarma için 156, sahil güvenlik için 158 ve orman için Alo 177 numaralarının "112" altında tek bir merkezde toplanması çalışmaları hızla devam ediyor.

Düzce ilinde 16 Kasım 2015 tarihinden itibaren kademeli olarak hizmete alınması planlanan Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi çalışmalarına Alo 177 Yangın İhbar hattının entegre olması için Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Düzce, Akçakoca, Yığılca ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri de dahil oldu.

Düzce 112 Acil Çağrı Merkezinin hizmete alınması esnasında orman teşkilatı ile yapılması gereken çalışmalar ve bu çalışmalar yürütülürken aksaklığa meydan verilmemesi ile ilgili alınacak önlemler konusunda Düzce Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün başkanlığında Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Muharrem Koç, Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Yığılca Orman İşletme Müdürü Sefer Tüce, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Recep Düşünmez ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu katıldı.

Toplantı sonunda Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Düzce ili Orman İşletme Müdürlüklerindeki ALO 177 yangın ihbar hattının 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce devreye alınmasının 7 Aralık 2015 tarihinde yapılması ve Düzce ilinde bulunan İşletme Müdürlükleri arasındaki koordinasyonu sağlamak üzere Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Personeli Tekniker Cem Mülküt'ün kurum temsilcisi olarak görevlendirilmesi konusunda karara varıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Acil Çağrılar 112'de Birleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement