Düzce'de 68 Bin 122 Öğrenci Yarıyıl Tatiline "Merhaba" Dedi - Son Dakika
Yerel

Düzce'de 68 Bin 122 Öğrenci Yarıyıl Tatiline "Merhaba" Dedi

Düzce\'de 68 Bin 122 Öğrenci Yarıyıl Tatiline "Merhaba" Dedi

2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı sona erdi.

24.01.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Gölyaka'da bulunan Çevrem İlkokulu'nda düzenlenen programa katılan Vali Ali İhsan Su, öğrencilerin ikinci yarıya daha iyi hazırlanmasını istedi.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı Çevrem İlkokulu'nda düzenlenen törenle sona erdi. Eğitim-öğretim il yarıyılının sona ermesi ile birlikte 68 bin 122 öğrenci ve 3 bin 709 öğretmen tatile çıktı.

Düzenlenen karne törenine Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

2012-2013 eğitim-öğretim yılı kapanış programında konuşan Vali Ali İhsan Su, Düzceli gençlerin başarısından ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek, "Birlikte yarınları kuracağız. Bu aldığınız karneler velilerimize yol gösterecek. Ancak kırıkların düzeltilmesi için büyük bir fırsat doğuyor. Tatili uyuyarak değil bir şeyler yaparak geçirmeniz gerekiyor. Tatil demek illa yatmak anlamına gelmiyor. Bu süre içinde hem dinlenip hem de ders çalışmanız lazım. Ayrıca velilerimiz çocuklarına daha yakın ve samimi davransınlar. Bunlar düzelmeyecek notlar değil" dedi.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Düzce'de görev süresince son karne törenine katıldı. Tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Düzce genelinde 68 bin 122 öğrencinin tatile gireceğini belirterek özellikle öğrenci velilerini karnelerdeki kırık notlar ve buna bağlı olarak oluşa bilecek kötü davranışlara karşı uyardı. Tatilin kabusa dönüşmemesi temennisinde bulunana Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, "Önemli olan çocukların karnelerinde yüksek not olması yada kırık notların bulunması değildir, ast olan yavrularımızın geleceğe umutla bakmasıdır. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamalıyız" dedi.

Konuşmaların ardından Ali İhsan Su ve düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram okul birincilerine hediyelerini ve takdir belgelerini verdi. Ödül almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, tatile girmenin sevincini, aynı zamanda yeni gidecekleri okulun heyecanı ve arkadaşlarından ayrı kalmanın da burukluğunu da yaşadılar. Program, Çevrem İlkokulu'nda temsili karne dağıtımının ardından son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de 68 Bin 122 Öğrenci Yarıyıl Tatiline 'Merhaba' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement