Domuz Bağı Cinayetinin Zanlıları Trabzon ve İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Domuz Bağı Cinayetinin Zanlıları Trabzon ve İstanbul'da Yakalandı

Domuz Bağı Cinayetinin Zanlıları Trabzon ve İstanbul\'da Yakalandı

Şişli'de evine giren hırsızlar tarafından öldürülen Ermeni asıllı Hagop Yakup Demirci'nin katil zanlıları İstanbul ve Trabzon'da yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

09.02.2016 20:57  Güncelleme: 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de 3 gün önce bir dubleks dairede yaşayan Ermeni asıllı Hagop Yakup Demirci ile Seta Ayda Demirci çiftinin evine giren 3 hırsız, yaşlı çifti domuz bağıyla bağladıktan sonra kasadaki 100 bin TL ve mücevheratla kayıplara karışmıştı.

Öğle saatlerinde eve gelen temizlik görevlisinin yaşlı çifti bulmasıyla ortaya çıkan olay sonrası yaşlı çifte ilk müdahale olay yerinde yapılırken, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'nin boğularak hayatını kaybettiği tespit edilmişti.


Hagop Yakup Demirci

ŞÜPHELİLER GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

Cinayetin ardından geniş çaplı soruşturma başlatan İstanbul polisi, katillerin yakalanması için özel bir ekip kurdu. Olay yeri ve çevresinde yapılan güvenlik kamera taramalarından şüphelilerin eşkalini tespit eden ekipler, zanlıların kimlik bilgilerine ulaştı. Ardından İstanbul ve Trabzon'da çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda aralarında katil zanlılarının da bulunduğu 8 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. Polis, soruşturmanın sürdürüldüğünü ve gözaltı sayısının artabileceğine dikkat çekti.

SAHTE PASAPORTLARLA YURT DIŞINA KAÇACAKLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan gözaltında bulunan bazı şüphelilerin üzerlerinde sahte pasaportlar bulundu. Şüphelilerin bu pasaportlarla yurt dışına kaçmayı düşündükleri belirlendi. Öte yandan Trabzon'da gözaltına alınan şüpheliler de İstanbul'a getirildi. Şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorguları sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Domuz Bağı Cinayetinin Zanlıları Trabzon ve İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Amed: Amaneden cahillik etmişler Sonuçta makdül Ermeniymiş Yani çok büyütmeyin olayı lütfen 9 74 Yanıtla
    Canan: fu ahmak seni 4 0
  • Çotanak: Şu trabzon gurcustana baglansada ülke kurtulsa 12 34 Yanıtla
  • karasulu: pkk hergün polisimizi askerimizi öldürüyor sesiniz cıkmıyor iki tane ermeniyi öldürdüler diye kıyamet kopardınız birde trapzonlularmı öldürdü nerden biliyorsunuz trapzonlu oldugunu trapzonda yakalandı diye trapzonlumu oldular birde şunu söyleyim ermenide olsa bir cana kıyamazsınız kanun cezalarını verir 17 15 Yanıtla
  • Ataturk cu dusunce: Yeni turkiye iste bu 9 20 Yanıtla
  • mallar: yine trabzon 9 19 Yanıtla
    Karadeniz TS: aptal mal yurtdışına trabzon üzerinden kaçmaktan bahsediyor cahil herif 4 1
  • turkuz: peygamber efendimiz once gayri muslim komsularina ikram edermis .ermeni oldurulunce sevinmek gerekmiyo AMED kisisi . 26 0 Yanıtla
  • rüya: memleket ağlacak halde 20 3 Yanıtla
  • YETER: amed insan ol 13 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement