Doğumevinde 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Doğumevinde 23 Nisan Coşkusu

Kars Devlet Hastanesi Doğumevi'nde yataklı tedavi gören hasta çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

23.04.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Devlet Hastanesi Doğumevi'nde yataklı tedavi gören hasta çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Renkli kostümler giyen üniversiteli öğrenciler, çocukları bir süreliğine de olsa hastalıktan uzaklaştırdı.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Funda Kardaş Özdemir ve Doğumevi Hastanesi Çocuk Gelişim Uzmanı Gözde Cingöz öncülüğünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için yataklı tedavi gören çocuklar için servisi Türk bayrakları, balon, resimlerle donattı.

KAÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Faik Fikriye Torunoğulları Anadolu Sağlık meslek lisesi öğrencileri hastanede yatan 25 çocuğu şenlendirmek onlara motivasyon olabilmek için kolları sıvadı. Palyaço, tahta bacak, çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Hem çocukları hem de annelerini sevindiren etkinlikte çocuklar abla ve ağabeyleriyle şarkılar söyleyip eğlendi. Çocuk Gelişimci Gözde Cingöz, amaçlarının hastaneden dışarı çıkamayan çocuklara ulasal bayramı yaşatmak olduğunu bildirdi. Gözde Cingöz, "Milli bayramlarımızı unutturmamak hem de hastanede çalışan çocuklarımıza moral olması açısından yaptığımız etkinlik hazırladık" dedi. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğumevinde 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement