Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler" Projesi - Son Dakika
Yerel

Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler" Projesi

Batmanlı 10 çocuk ve 4 öğretmen Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

22.04.2014 16:11

Türk Kızılayı Urla Şubesi ile Türk Kızılayı Batman Şubesi'nın yürüttüğü "Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler" projesi kapsamında İzmir'e gelen 10 Batmanlı çocuk Ege Bölgesi Sanayi Odası'na (EBSO) misafir oldu.

Ziyarette konuşan EBSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Vatansever, çocukların eğitiminin önemine dikkati çekti, "Bugünleri çok iyi planlayıp, geleceği iyi hazırlanmalısınız" dedi.

EBSO olarak Kızılay'a her türlü desteği verdiklerini belirten Vatansever, böyle bir çalışmada yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirten Hüseyin Vatansever, "Eğitim hayatınızı tamamlayacak, mezun olacak ve iş hayatına atılacaksınız. İnsanlık için değerlisiniz. Ülkemizin, sizlere ihtiyacı var. Bugünleri çok iyi planlayıp, geleceğe şimdiden iyi biçimde hazırlanmalısınız" diye konuştu.

Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık ise geleceğin teminatı olarak gördükleri çocuklarla ilgili proje kapsamında Batman Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan 10 çocuk ile 4 öğretmeni Urla'da misafir ettiklerini belirtti. Saltık, 23 Nisan kutlamalarına katılacak çocukların 24 Nisan'da kentten ayrılacağını ifade etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement