Diyarbakırspor'da Adliye Mesaisi - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Adliye Mesaisi

Diyarbekirspor, bu hafta sonu Diyarbakır Atatürk Stadında konuk edeceği Adliyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

08.12.2015 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, bu hafta sonu Diyarbakır Atatürk Stadında konuk edeceği Adliyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

"Planlar galibiyet üstüne kurulu"

Diyarbekirspor teknik direktörü Namık Altunsoy, Adliyespor maçı hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla sürdürdüklerini söyledi. Geçen hafta sonu deplasmanda Orhangazispor ile golsüz berabere kaldıklarına dikkat çeken Altunsoy, "Geçen hafta Orhangazispor ile deplasmanda çok çetin bir maç oynadık. Çok iyi bir performans sergilediğimiz maçtan 3 puanla da ayrılabilirdik. Ama olmadı, şimdi önümüzde yine çok önemli bir Adliyespor maçı var. Biz bu maçı da kazanarak haftayı 3 puanla kapatacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Eksiklerimizi gidereceğiz"

Adliyespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdüklerini anlatan Altunsoy, zorlu mücadele öncesinde takımda moral ve motivasyonun çok iyi durumda olduğunu ve takım olarak bu maç için 3 puana odaklandıklarını vurguladı. Takımda önemli eksiklerinin de olmadığına dikkat çeken Altunsoy, "Elbette ki uzun lig maratonunda sakatlıklar ve kart cezalıları olacak. Mesela kaptanımız Erhan Kurt, beklenmedik şekilde sakatlandı ve 2 haftadır yok ve bu hafta da oynamayacak. Ancak neticede sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Bu nedenle eksik var demiyeceğiz. Diyarbekirspor formasını giyip sahaya çıkan her futbolcumdan aslanlar gibi mücadele etmesini bekliyorum ki bundan da kuşkumuz yok. Bu nedenle bu maç için yine bütün hesaplarımızı galibiyet üstünde kurguluyoruz. Maç gününe kadar eksiklerimizi tamamlayıp karşılaşmaya en ideal 11'imizle çıkacak ve maçı kazanacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Adliye Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement