Diyarbakır'da Mimarlar Kep Attı - Son Dakika
Eğitim

Diyarbakır'da Mimarlar Kep Attı

Diyarbakır\'da Mimarlar Kep Attı

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

10.06.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı, düzenlenen mezuniyet töreni ile sona erdi.

Kongre merkezinde gerçekleşen törene Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Hayalioğlu, Eski dekan Prof. Dr. Zülküf Güneli, öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

Açılış konuşması yapan Fakülte birincisi Harun Tunç, "Bugün uykusuz geçen gecelerimizin sabahıdır" diyerek, mimarlık mesleğine adım atarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirtti.
Tunç, ailelere ve hocalara sarf ettikleri çabalardan dolayı teşekkür ederek, mezun olan bütün arkadaşlarının yollarının açık olmasını temenni etti.

Mimarlık Fakültesi 2. Öğrenim Birincisi Resul Zengil ise geleceği şekillendirecek bireyler olarak mezuniyetlerini kutladıklarını, aldıkları zorlu eğitimin karşılığını bugün duydukları gurur ve onurla gördüklerini söyledi.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Hayalioğlu ise dört yıllık sabırlı çabanın ürünlerinin mezuniyet töreninde alındığını ve bu mutlu günü hak eden tüm öğrencilerini canı gönülden kutladığını söyledi.

Dünyayı yeniden şekillendirecek kadar donanımlı olmalarından dolayı kendileri ile gurur duymalarını söyleyen Hayalioğlu, bütün öğrencilerine hayatta başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Öğretim Görevlisi Aysel Yılmaz "Berfo Ana" adlı şiirini okudu. Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mimarlık Fakültesi öğrencisi olan Tekin Çelik, okunana şiirlerle de arkadaşları tarafından anıldı.

Öğrencilere başarı belgeleri Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Hayalioğlu, Eski dekan Prof. Dr. Zülküf Güneli ve öğretim üyeleri tarafından verildi.

Tören, geleneksel kep atma ile son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Diyarbakır'da Mimarlar Kep Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement