Diyarbakır'da 2014 Yılının Son Sağlık Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da 2014 Yılının Son Sağlık Yürüyüşü Düzenlendi

Diyarbakır\'da 2014 Yılının Son Sağlık Yürüyüşü Düzenlendi

Diyarbakır'da "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı Etkinlikleri" kapsamında 2014 yılının son 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşleri' etkinliği düzenlendi.

29.12.2014 00:02

Diyarbakır Halk Sağlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda 2014 "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı Etkinlikleri" kapsamında 2014 yılının son 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşleri' etkinliği düzenlendi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislerde gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Yardımcısı Mustafa Can, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Seyfettin Sarıbaş, Dr. İnci Sobi Yavaş, İl Sağlık Müdürlüğünden Şube Müdürü Onur Börtüçene, Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden Spor Şube Müdürü İbrahim Halil Bayık, Halk Sağlığı Müdürlüğünden yetkililer, sağlık çalışanları, eşleri ve çocukları katıldı.

Etkinlikte Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından su, kitap ayracı, sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite ile ilgili broşürler dağıtılarak yeterli dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin sağlık için önemi konularında bilgilendirme yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 2014 Yılının Son Sağlık Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement