Develililer Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Mehmet Cabbar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Develililer Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Mehmet Cabbar'a Ziyaret

Develililer Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Mehmet Cabbar\'a Ziyaret

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi ilk ziyaretini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a yaptı.

15.06.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi ilk ziyaretini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'a yaptı.

Dernek başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ve yönetim kurulu üyeleri; Halil Yücel, Tayfur Yurtsever, İsmail Arslan, Ali Özkan ve Ahmet Kozan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı olarak dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Özyalçın, yeni yönetimi tanıtarak dernek olarak önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunmuş ve derneğin çalışmalarını aktarmıştır. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, Kayseri de kurulu bulunan Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yapmış olduğu faaliyetlerde her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtmiştir. Ayrıca, gerek Develi'de gerekse Kayseri'de ortak yapılacak çalışmalarda birlikte projeler gerçekleştirebileceklerini bildirmiştir.

Develi'deki ziyaretlere daha sonra Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Sarıkaya ve Develi'de faaliyet gösteren esnaf ziyareti ile devam edilmiştir. Bu ziyaretlerde ağırlıklı olarak Develi'nin sosyal ve kültürel sorunları hakkında değerlendirmede bulunulmuş ve derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develililer Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Mehmet Cabbar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement