Dalaman'da Şehitler İçin Mevlit Okundu - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Şehitler İçin Mevlit Okundu

Dalaman\'da Şehitler İçin Mevlit Okundu

Hakkari Dağlıca’da hain bir pusu sonucu şehit olan Seydikemer’li Piyade Er Adnan Ergen ve Vatani görevini yapmakta iken canını veren tüm şehitler için Dalaman Belediyesi Mehmetçik Parkında, Mevlid-i Şerif okundu.

09.09.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Dağlıca'da hain bir pusu sonucu şehit olan Seydikemer'li Piyade Er Adnan Ergen ve Vatani görevini yapmakta iken canını veren tüm şehitler için Dalaman Belediyesi Mehmetçik Parkında, Mevlid-i Şerif okundu.

Mevlide Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Dalaman Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk Çol'un yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaşanan Terör olaylarını kınadığını belirten Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Acımız büyük Adnan Ergen Kardeşimizi Hava Limanından aldık. Karanfiller eşliğinde Seydikemer, Eşen'e gece yarısı götürdük. Aslında söylenecek çok şey var ama bugün söylenecek söz yok. Şehitlerimize bir Fatiha, bir dua gönderebilmek için Dalaman Belediyesi olarak Mehmetçik Parkımızda bir mevlit okutuyoruz" diye konuştu.

Mevlit sonunda şehitler için dua edilirken, birlik beraberlik temennisinde bulunuldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Şehitler İçin Mevlit Okundu - Son Dakika


Advertisement