Suudi Kralla Görüşen Sisi, Türkiye'yi Suçladı - Son Dakika
Güncel

Suudi Kralla Görüşen Sisi, Türkiye'yi Suçladı

Suudi Kralla Görüşen Sisi, Türkiye\'yi Suçladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da bulunduğu sırada bu ülkeye gelen Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, el-Arabiya televizyonuna verdiği röportajda Türkiye'yi suçladı.

02.03.2015 14:12  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da bulunduğu bir sırada Mısır'ın darbeci lideri Abdülfettah El Sisi de kralla görüşmek üzere Riyad'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud tarafından Riyad Havalimanı'nda resmi törenle karşılandı.

BİR ARAYA GELDİLER Mİ?

Müslüman Kardeşler yönetimini devirerek iktidara geldiği için Ankara'nın tepkisini çeken Sisi'nin Erdoğan'la aynı günde Riyad'da olması basının da dikkatini çekti. İsrail'de yayınlanan Haaretz gazetesi ile İngiliz Daily Mail gazeteleri iki liderin aynı günlerde Riyad'da olmasının, Kral Salman arabuluculuğunda bir araya gelip gelmedikleri yönünde soru işaretlerine yol açtığını yazdı. Daily Mail, Suudi Arabistan'ın Türkiye ve Mısır'ı da yanına katarak Ortadoğu'da bir Sünni blok oluşturmaya çalışabileceğini yazdı.

SİSİ: ZAMANLAMA RASTLANTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iddialara cevap gelmezken, Sisi bu yöndeki bir soruya yanıt olarak, zamanlamanın tamamen bir rastlantı olduğunu söyledi.

Erdoğan'la aynı gün Suudi Arabistan'a resmi ziyarette bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi, el-Arabiya televizyonuna verdiği röportajda Türkiye'yi suçladı. Erdoğan'la gezilerinin aynı güne denk gelmesini "tesadüf" olarak değerlendiren Sisi, "Türkiye, Mısır'ın içişlerine müdahale etmeyi bırakmalı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suudi Kralla Görüşen Sisi, Türkiye'yi Suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bizede yazık : O peygamber diyarına kurban olasınız üçünüzde 12 5 Yanıtla
  • gercek: Sisi adamin dibi. eger olmasaydi bu gun kipti sapik mursi ile isid mısırı suriyeden beter yapmisti. 3 3 Yanıtla
  • Madenli Zaza : Ikiside aynı değirmene su taşıyan soysuz tesadüf he geçen söyledim hava Alanında gitmeden mesaj yolladı anlaşırız Görüşürüz ama falan falan falan sizi gidi siyonist Uşak ları 1 1 Yanıtla

Advertisement