Çubuk Dernekler Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Dernekler Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) 4.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

30.04.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurula, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile bazı sivil toplum örgütü ve parti temsilcileri katıldı.

Erdöl, kongrede yaptığı konuşmada, Çubuk'un kültür ve turizm şehri olduğunu söyledi. Erdöl, şunları kaydetti:

"Çubuk bundan sonra eğitim şehri olarak da anılacak. Burada kurulan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin ilçeye nasıl bir ivme katacağını şehir üniversiteleri olan yerlere bakarak görebilirsiniz. Federasyon olarak sizlerin de bu konuda büyük bir gayret içerisinde olduğunuzu biliyorum. Biz de gayretlerimize devam edeceğiz. Bu üniversite özellikle Çubuk'un gelişmesinde büyük bir lokomotif olacak. Bu üniversiteyi Çubuk'a kazandıranlara şükranlarımızı sunuyorum."

Çubuk'un eğitimle birlikte bir sağlık kenti de olacağı müjdesini veren Erdöl, "Çubuk'taki termal suyu Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden MTA'dan ihaleyle aldı. Bu termal suyu üniversite ile birleştirdiğimizde Çubuk'a neler katacağımızı önümüzdeki yıllarda hep birlikte göreceğiz. Sağlık kenti olacak Çubuk'ta, sağlık turizmini de hayata geçireceğiz" dedi.

Kongrede konuşan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, sivil toplum kuruluşlarının katılımcı demokrasi açısından çok büyük önem arz ettiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından, divan başkanlığını Ali Rıza Ercan'ın yaptığı genel kurulda, Recep Taş, 218 oyun 158'ini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Taş, "Hangi ekol, erkan, inanç ve felsefi anlayıştan olursa olsun, hiçbir kardeşimizi ötekileştirmeden, yargılamadan, her birini yaratılmışların en şereflisi kabul ederek kucaklamak, evrensel değerlerden de taviz vermeden insanlık onuruna sahip çıkma azim ve gayretinde olmak, düsturumuz olmuştur. Geldiğimiz bu noktada memnuniyetle belirtmeliyim ki hedefimizden şaşmadık. Çubuk ve çevresinde 46 kardeş kuruluşu bir araya getirerek bir büyük aile oluşturduk" dedi.

ÇUDEF'in seçilen yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Recep Taş, Hüseyin Bulut, Hamdi Güngör, Baki Demirbaş, Mustafa Kılık, Cazip Öztürk, Mustafa Öztürk, Metin Taşyürek, Ali Rıza Güney, Satılmış Çayır, Yakup Ülgü, İsmail Esim, Ali Tokdemir, H.Hüseyin Arslan, Osman Şahbudak, Süleyman Can, Mustafa Özdemir, Fuat Tuyan, Mesut Yaşar, Hayri Yılmaz, Cemalettin Aydos, Ali Babadan, Aytekin Şen, Ümit Polat ve Satılmış Özer. Denetim kurulu listesi, Hasan Özyürek, Adem Ünlütürk, Hatice Erkan, Ali Güner, Şuayip Paşayiğit. Disiplin kurulu listesi ise, Mehmet Yurtseven, Erol Özbek, Ramazan Sarıkaya, Ali İhsan Yılmaz ve Fatih Küçük."

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Dernekler Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement