Çocuklar Diyarbekirspor'a Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Diyarbekirspor'a Konuk Oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, öğrencileri konuk etti.

26.11.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekir spor, öğrencileri konuk etti.

Merkez Yenişehir İlçesi'ne bağlı Şehitlik Semti'ndeki Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlköğretim Okulunda eğitim gören ve dar gelirli ailelerin çocuklarından oluşan öğrenciler, ilk olarak kulüp binasında ağırlandı.

Futbolcularla birlikte kulübün yemekhanesinde yemek yiyen öğrencilere kulübün lisanlı ürünleri hediye edildi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan takımın teknik direktörü Namık Altunsoy, yaptığı konuşmasında, çocuklardan spor yapmalarını isterken eğitimin de ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Eğitimin önemine değinen Altunsoy, "Sizin asıl hedefiniz sizi büyük zorluklarla okutmaya çalışan ailenize ve topluma faydalı olmaya gayret etmek olmalıdır. Bunun için eğitiminizi hiçbir şekilde aksatmayın. Sporu sevmek ve yapmak eğitime engel değil. Spor ve eğitim birbirini tamamlar" dedi.

Daha sonra Seyrantepe Spor Tesislerine götürülen çocuklar, futbolcularla soyunma odasına inerek, hazırlıkları takip etti. Hazırlıkların ardından sahaya çıkan futbolcularla birlikte idman yapan öğrenciler, takımın oyuncularıyla maç yaptı.

Kulübün teknik heyeti, çocukları pazar günü Sultanbeyli Belediyespor ile yapacakları maça davet etti.

Diyarbekirspor Başkanvekili Cemal Doğrul, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, halkla bütünleşmeyi sağlayacak sosyal projelere büyük önem verdiklerini dile getirerek, bundan sonra da benzer çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Amaçlarının Diyarbakırspor'u çocuklara sevdirmek olduğunu aktaran Doğrul, "Onlar yarınların büyük Diyarbakırsporluları olacak. Amacımız böyle aktivitelerle onlara bu sevgiyi aşılamaktır. Bu etkinlikte de çocuklara değerli olduklarını hissettirmeye çalıştık" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklar Diyarbekirspor'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement