Çıtır'ın Görev Pozu - Son Dakika
Güncel

Çıtır'ın Görev Pozu

Çıtır\'ın Görev Pozu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve kaçak sigara ticareti yaptıkları gerekçesiyle iki kişi gözaltına alındı.

01.04.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve kaçak sigara ticareti yaptıkları gerekçesiyle iki kişi gözaltına alındı. Başarılı operasyon sonrası narkotik köpeği Çıtır, jandarma kamerasına poz vermeyi ihmal etmedi.

Yapmış olduğu istihbarat çalışması sonucunda K.E isimli şahsın uyuşturucu ticareti, B.A.T isimli şahsın da gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı bilgisine ulaşan Manavgat ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şahısları takibe aldı. Bir süre şahısları takip eden ekipler, şahısları suçüstü yapmak üzere harekete geçti. K.E Antalya'ya giderken D-400 Karayolunda çantasında poşete sarılı vaziyette 300 gram Kubar esrar ile ele geçirildi. Operasyonda İl Jandarma Komutanlığının narkotik köpeği Çıtır da görev aldı. Görevini başarıyla yerine getiren narkotik köpeği Çıtır, görev sonrası jandarma kamerasına da poz vermeyi ihmal etmedi.

Kaçak sigara satışı yaptığı belirlenen D.A.T ise Çolaklı da yakalandı. D.A.T'nin valizinde yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen 440 paket sigara ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan K.E ve D.A.T tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çıtır'ın Görev Pozu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement