CHP'li Dudu'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Dudu'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret

CHP\'li Dudu\'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt\'a Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na seçilen Kazım Kurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12.04.2014 17:33  Güncelleme: 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na seçilen Kazım Kurt'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Dudu, gerçekleştirdiği ziyarette, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un örgütçü ve başarılı bir insan olduğunu söyleyen Milletvekili Mevlüt Dudu, "Eskişehir'de 3 belediye başkanlığını kazandık. Bu büyük bir başarıdır. Odunpazarı Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri. Kazım Kurt da örgütçü, halk tarafından sevilip sayılan bir insan. Kendisinin seçileceğinden kuşkum yoktu. Bundan sonra Odunpazarı'nda önemli hizmetlere imza atacağını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, teşkilat üyelerine de seslenen Milletvekili Dudu, "Uzun bir süredir Odunpazarı'nda büyük bir emek veriyorsunuz. Hiçbir yeri boş bırakmayıp, sürekli çalıştınız. Örgütlü bir mücadelenin, dayanışma içerisinde bir mücadelenin başarı getireceğini tüm Türkiye sizden öğrendi. Bunu da beraber başardınız. 20 yıldır alınamayan bir belediyeyi aldınız. Burada sizin emeğiniz ve karşılıksız çabalarınız ile Odunpazarı'nı aldınız. Tabii ki bunda doğru bir seçim olan Kazım Kurt'un büyük katkısı var" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Dudu'dan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement