Çelik "Eli Kanlı Örgüt Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak" - Son Dakika
Yerel

Çelik "Eli Kanlı Örgüt Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak"

İŞ Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Tunceli’nin Pülümür İlçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, “Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

19.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Tunceli'nin Pülümür İlçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, "Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Eli kanlı örgüt hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak" dedi.

Tunceli'de, teröristlerin yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Onur Sönmez'in yakınlarına başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar dileyen Çelik, "Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzurunu bozmaya çalışan bu saldırılar hiçbir zaman için emellerine ulaşamayacaktır. Geçen gün Dağlıca'da dün Tunceli'de askerlerimize yönelik saldırılar 1 Kasım öncesi ülkemizin huzurunu bozarak kaos ortamı yaratmaya çalışanların gözlerini kan bürümüştür. Eşlerinin ve çocuklarının gözleri önünde hiç düşünmeden silaha sarılan terör örgütleri artık çaresizlikten ne yapacaklarını bilememektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatımıza Allah güç ve kuvvet versin. İnşallah hep birlikte millet olarak bu sıkıntılardan kurtulup oyunlarını boşa çıkartacağız" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası olarak, terör saldırısını bir kez daha nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik 'Eli Kanlı Örgüt Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement