Çaykur Rizespor: "Fenerbahçe'den de Puan Alacağız" - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor: "Fenerbahçe'den de Puan Alacağız"

– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'tan puan aldıklarını hatırlattı, "Bu defa da Fenerbahçe'den puan alacağız" dedi.

23.04.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'tan puan aldıklarını hatırlattı, "Bu defa da Fenerbahçe'den  puan alacağız" dedi.

Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Uğur Tütüneker, kalan 4 maçta en az 4 puan almak zorunda olduklarını söyledi. Ligde rahatladıklarını, ancak rehavete kapılamamaları gerektiğini ifade eden Uğur Tütüneker, Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

"4 puanı Fenerbahçe veya Sivasspor maçlarında almalıyız. Biz işimizi sıkı tutacağız. Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabiliriz. Geçen hafta biz galip geldik, rakiplerimiz yenildi. Bu bizi rahatlattı. Ancak bu durumun bizi rehavete sokmaması lazım. 4 puanı da bir an önce almalıyız."

"KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin şampiyon olması için en az 1 puana ihtiyacı olduğunu ifade eden Tütüneker, şöyle devam etti:

"Biz kendi işimize bakacağız. Bizim puana daha fazla ihtiyacımız var. Bu anlayışla oynayacağız. Fenerbahçe, elbette ki bizi yenmek isteyecektir. Bayan ve çocuklar olsa da kendi seyircisi önünde bunu yapmak isteyecektir. Beşiktaş ve Galatasaray'dan puan aldık. Fenerbahçe'den de puan alacağız. Çok zor bir maç bizi bekliyor."

"KOZUMUZ TAKIM OYUNU OLACAK"

Fenerbahçe'nin Sow, Emenike, Kuyt, Emre ve Mehmet Topal gibi önemli oyuncuları olduğunu belirten Uğur Tütüneker, son olarak, "İyi bir takım ve bunu sezon boyunca gösterdiler. Lider oldular. Bizi yenmek isteyecekler. Biz de buna karşılık vereceğiz. Takım oyunu Fenerbahçe'ye karşı en büyük kozumuz olacak" dedi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor: 'Fenerbahçe'den de Puan Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement