Çağlayan ve Yeniköy'ün İsale Hattı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Çağlayan ve Yeniköy'ün İsale Hattı Yenileniyor

Çağlayan ve Yeniköy\'ün İsale Hattı Yenileniyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu isale hatlarını yeniliyor.

14.07.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes'e bağlı Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu isale hatlarını yeniliyor. İçme suyu tesislerinin yenilenmesi kapsamında yapılan çalışmalar ile Çağlayan ve Yeniköy Mahallerinde 11 bin 800 metre içme suyu isale hattı borusu yenilenecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu isale hattını yeniliyor. MASKİ ekiplerince yapılacak çalışmayla iki mahalleye 11 bin 800 metre içme suyu isale hattı borusu döşenecek. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, "Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak, 2015 yılı yapım programında yer alan içme suyu tesislerinin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin Grup içme suyu isale hatlarını yeniliyoruz. Toplamda 11 bin 800 metre boru döşemesi yapılacak çalışmayla uzun yıllar önce döşenen boruların deforme olması nedeniyle içme suyu hatlarında meydana gelen kayıp ve kaçakları da önlemiş olacağız. MASKİ olarak amacımız vatandaşlarımıza sağlıklı ve yeterli miktarda su temin etmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

MUHTAR'DAN MASKİ'YE TEŞEKKÜR

MASKİ tarafından yürütülen çalışmalardan memnuniyeti belirten Çağlayan Mahalle Muhtarı Mustafa Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve MASKİ ekiplerine teşekkürlerini iletti. Muhtar Erdoğan, yaklaşık 5 yıldır su konusunda sıkıntılar yaşadıklarını, ancak yapılacak çalışmayla mahallelerinin yeterli suya kavuşacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağlayan ve Yeniköy'ün İsale Hattı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement